Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Need for speed underground 2 nevim jak dal

Od: klepi® odpovědí: 4 změna:

ahoj uz jsem se dival na návody na nfs undrgrnd 2 ale skoncil jsem na druhem levlu (myslim) a kdyz otevru mapu tak tam mam jen obchody a zadne zavody na forech pisou ze musim tunit vsechny soucastky mam nainstalovane a i kdyz jsem v garazi dal mapu a bylo tam par neoznacenych zavodu ktere nebyly kompletni ty jsem dodelal tak je to porad stejne nevite co mam udelat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucka321*
hodnocení

0x

a u jakého jsi levelu ty?

07.08.14 12:18
hodnocení

u 2

olaf71*
hodnocení

0x

projeď celé město, někde musí být schovaný závod, který nemáš odjetý. na mapě ho neuvidíš, projeď všechny kouty

meart*
hodnocení

0x

Mas otevrene vsechny garaze? i ty skryte? stahni si mapu kde jsou vyznacene a vsechny je musis najit, co se tyce zavodu tak si je klidne muzes poustet z garaze, ale pozor kdyz ten zavod spustis z garaze a rozjedete se tak musis vzdy restartovat zavod, jinak se vysledky nepocitaji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]