Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co děláte když je manžel/ka v práci?

Od: repkin* odpovědí: 22 změna:

Napište, zda jste muž nebo žena a co děláte, když je vaše manželka či manžel v práci? Díky.

doplněno 06.08.14 21:34:

nebo partner/ka

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, většinou jsem taky v práci.

repkin*
hodnocení

To je sice hezký, ale to já neovlivnim, mám na mysli to, když prostě Vy máte volno a Váš protějšek ne.

doplněno 06.08.14 22:22:

Já právě myslel, že udělám něco na bytě popř. až bude hotovej, nějaké domácí práce, tak že si půjdu udělat něco do garáže na autě. Když budeme spolu, tak jsem myslel, že půjdem do posilovny, zaplavat si, na kola, na výlet apod. Ale přítelkyně naznačila, že se doma nechce nudit, tak že to bude dělat, když budu já v práci. Logicky to pak nebude chtít dělat se mnou. Vadí jí, že chci jít do garáže a udělat si něco na autě, aniž bych za to musel v servisu platit velké sumy. Nekouřím nikam nechodím pít, nefetuju, ale stejně jí nejsem dost dobrej :(

Volno? Co to je? U baráku je pořád co dělat, takže asi tak...A když se mě nechce nic dělat, tak si třeba vyrazím na kešky.

doplněno 06.08.14 22:26:

No, jakmile ti nenechá čas na tvý záliby a koníčky, je to podle mě cesta do pekla...

Volno? co to je? tak se pustím do věcí u kterých mi manžel doma překáží - třeba přerovnám a vyčistím špajz. Nemusím neustále odbíhat a posluhovat manželovi ("kde mám ponožky? Uvaříš mi kafe? vytiskni mi tuhle tabulku! Pojď se podívat na toho blbce (televize)! nebude něco k svačině? kdy bude oběd?"), nemusím se zdržovat v kuchyni, uvařím si kafe a vezmu si chleba a jsem po obědě, skočím si do města a nezdržuju se kravinama (zastav se na té poště, nezapomeň a kup mi ty baterky, zeptej se, jestli už mají spravený ten noťas, vezmi mi oblek do čistírny, jdeš do drogerie? (nevadí, že ne) vezmi mi tu věc pod ty paže...) jojo, můj muž mě umí zaměstnat. Když mám den bez něho, odpočinu si a ještě u toho přerovnám špajzku.

doplněno 06.08.14 22:16:

Ale nejradši jdu se psem ven, když mi ho syn půjčí.

stirecek*
To mluvíte o mně? :) :)
ria*

Nebuďte přísavka přisátá, co musí všechno dělat společně, tak si tu ženu akorát znechutíte, najděte si vlastní zájem, koníček.

repkin*
hodnocení

Já ho ale mám, asi jste nepochopila o co mi jde. Samozřejmě jsou věci, které chci dělat s ní, ale ona neví, co bude dělat, když budu v práci já a tak říká v podstatě to, co jsme měli naplánované spolu, ale co potom budeme dělat, až budeme spolu? A žít život takhle odděleně, to už můžeme být každý sám, vyjde to nastejno.

Ale to snad ne, muzete si treba spolu povidat. Nevivm problem v tom, ze udela neco sama, co sjte chteli delat spolu. Predpokladam, ze vase slecna ma vlastni rozum a zabavu si najde sama, ikdyby si cetla knizku. Neumim si predstavit, ze by jsem se ptal zeny, co mam doma delat kdyz je jidne a naopak, asi by jsem si myslel, ze ji preskocilo :)

repkin*
hodnocení

*hi* no je pravdou, že bych i trošku žárlil, tady neni u nich na vesnici, takže když mi řekne, že půjde do posilovny, tak tady bude mezi hromadou svaloušů, jí by se to taky nelíbilo, kdybych řekl, že jdu na jógu nebo pilates nebo jak se jmenujou ty "nesmysly" které cvičí ženský a jsou tam jen ony. Snažím se nedělat věci, které by jí vadily. Asi to holt nechám být a budem si každý dělat co se mu zlíbí.

Na jednu stranu ale jako chlapi řekněte sami, vám by se to určitě taky moc nevonělo, kdyby jste byly v práci a vaše polovička si chodila každou vaší noční na diskotéky pařit. Kort když vím, jak to na zdejších diskotékách vypadá a chodí ... :( asi jsem fakt klíště *afro*

Tak diskoteky by mi vadili, ale na posilovne nevidim nic spatneho. Ono kdyby si chtal pritelkyne "odskocit", tak muze urcite i bez posilovny. Vztah by mel byt zalozeny na duvere, tak na tom zapracujte :)

repkin*
hodnocení

budu se snažit no ...

isteron
hodnocení

0x

Plním úlohy, ktoré som dostal od nej pred odchodom na celý deň. Ak nedala žiadne, robím si to čo ja chcem. Najlepšie je keď nikto nie je doma.

buss
hodnocení

0x

Jdu za jinou...

hujer123*

Jo, přesně tohle mě napadlo, když jsem si přečetl otázku.

repkin*
hodnocení

Tak jako jasně, každý máme něco, no budu se snažit jí dát víc prostoru. Nechci ji nijak omezovat, spíš mne zajímal názor, co dělají doma i jiní lidé, jestli je ten můj popř. její způsob života normální :)

iz*

Jak "budu se snažit jí dát víc prostoru"? Já to vidím naopak: Partneři nemají právo tomu druhému jakkoliv prostor omezovat. Źárlivost je nedůvěra sama v sebe, podceňování partnera a ubližování partnerovi. Zamyslete se nad tím, jinak můžete o partnerku přijít ...

iv®
hodnocení

0x
Jsem žena. Chlapa pres tyden nevidim. Ale abych seděla po praci doma na zadku a v uvozovkach jen na nej cekala to ne. Možnosti je spouta. Prochazky. Knihovna. Výstavy. Přátelé . No a v mem případě ještě deti a zahrada.

hodnocení

0x

My jsme to měli tak, jako naši rodičové, každý věděl, co je jeho okruh povinností v domácnosti. Např. muž nikdy nekupoval maso, nežehlil. Já jsem nešťourala do auta. Každý to má jinak. Spolu jsme dělali velké věci. Malovali, tapetovali. Ve volnu jsme šli spolu za zábavou, za kulturou, koupat se, na ryby a tak.

hodnocení

0x

já myslím, že hraje velkou roli, jestli spolu bydlíte ve vlastním bytě nebo domě, kde můžete mít zahrádku, popř. zvířata... pak se přítelkyně zabaví i bez vás, pořád bude mít co na práci - ať už přerovnat spíž, jak tu padlo, nebo si hrát se psem, kutit něco na zahrádce, kolem domu apod. - jestli spolu bydlíte v pronájmu, kde nemá možnost své realizace a necítí se tam "doma", tak chápu, že ji to tam nebaví a chce "vypadnout" ven za každou cenu...

xixi*
hodnocení

0x

Když je manželka v práci, tak se starám o děti, dům, zvířectvo atd. Aby to bylo všechno najedený, čistý a v bezpečí :D

A když mám pak ještě nějaký čas, tak vezmu děti (ty které mají zájem) a psy (všechny tři, těch se neptám) a jdeme někam ven do lesů a na louky kde se všichni dosytosti vyblbnem. Pak se vracíme domů špinaví a hladoví a kolotoč začíná znovu :D

hodnocení

0x

Pracuju. Páč mne a děti manželka sama neuživí.

hodnocení

0x

Když není muž doma, tak si to užívám! Kafíčko, cigaretku, knížku, časopejsek,noťásek , vana, a ten klídek! /Musím ovšem dodat, že můj muž mně nikdy v ničem neomezuje, do ničeho nemluví, k ničemu mne nenutí a je tichý. Ale přesto "ten klídek"! Ale Vy jste se spíš ptal na každodenní náplň, třeba když chodí muž na odpolední, nebo podobně. Ženská si práci vždycky najde a k tomu mám záliby, které ani všechny nemůžu stíhat. Za mlada jsem sportovala a častěji potřebovala kontakt s kamarádkami. Není nad společné zájmy, které stmelují. Ale ani když nejsou, dá se u rozumných lidí, kteří si mohou důvěřovat, dovolit luxus tolerance a kus štěstí si navzájem poskytovat umožněním osobních zálib, bez přítomnosti partnera. Diskotéku bych netolerovala, ale např múj muž denně chodí běhat a často jezdí několik hodin odpoledne na kole. Je to z části o důvěře, ale i o sebehodnocení. Pokud volnosti někdo zneužije, těžko získává důvěru zpět. Jsou tací, i onací, nelze radit, každý musí svého partnera znát a odhadnout sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]