Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký mám dát dárek babičce k narozeninám?

Od: ivuska123* odpovědí: 11 změna:

Za 4 dny má moje babička narozeniny a já nevím co jí mám dát.. :( :(

má ráda obrazy a puzzle s krajinou jenže to už jí chce dát někdo jiný :( :( :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
30.07.14 12:29
hodnocení

2x

mejdlo

baier*
hodnocení

2x

Ahoj ,

před chvilkou jsem odpovídal na podobnou otázku zde je odkaz poradte.cz/...

Buď rodinné album či fotoknihu i s tvým věnováním nebo nějakou hezkou rodinnou fotku + rámeček. :)

timkim*
hodnocení

0x

Jestli má ráda puzzle, tak ji ho klidně dejte, ale originální 3D puzzle-puzzle.cz/...

ria*
hodnocení

0x

Taky to máme s babičkou těžký :) "že si děláte škodu, to si raději kupte něco pro sebe" :) na Vánoce jsem vymyslela potisk na polštářky s jejíma zvířátkama a moc se líbily.. :)

hodnocení

0x

Kolik roků má babička?

zwiki*
hodnocení

0x

Babičky mají rádi sladké.Nechte nebo udělejte dort.

hodnocení

0x

Nějakou pěknou voňavou svíčku, nebo krabičku dobrého čaje, který má ráda, k tomu hrneček a dát do průhledného dárkového sáčku, zavázat mašličkou. :)

losfuncha*
hodnocení

0x

Co namalovat hrneček? :) Barvy na vypálení se dají koupit za pár korun (nemusí to být ani na keramiku, hrnky sem zdobila i barvami na sklo) , hrníček také (musí ale mít zespodu na štítku označení - vhodné do mikrovlné trouby). Je úplně jedno, zda jste nebo nejste nadaná, je to originální dárek od srdce. Hrníček se po namalování dá na půl hodinky vypálit v troubě a je hotovo :)

Z čeho je ten hrneček,,,,může se koupit hlína na běžné vypalování a upéct v troubě,nebo i nevypalovcí hlínu?Díky

losfuncha*

Nemusíš vůbec kupovat hlínu, stačí koupit jen hrneček, co je vhodný do vyšších teplot a na něm malbu vypálit :)
Jinak bych nekupovala hlíny na hrneček... Vyrobíš ho sice, ale nebude ho moct nikdo používat. Takové hlíny, se kterými se dá vypalovat doma, k tomu nejsou vhodné. Hrnečky na používání se vypalují ve speciálních pecích.

V příloze - ten jsem malovala naposled. Koupila jsem půllitráček vhodný do mikrovlnky a namalovala, hrníček se tím pádem může normálně používat.

Jaký mám dát dárek babičce k narozeninám?

host*
hodnocení

0x

I babičky jsou různé. Pro některou bude vhodná dobrá, velká, lehká lupa na čtení malých písmenek, pro jinou zase nová čelenka a funkční triko na cvičení aerobiku nebo flash paměť k jejímu počítači

Možná udělá radost malý balíček dobrot - kvalitní čokoláda, čaj, očka, tresčí játra, olivy, nebo velký balík (dárkový koš) s šiškou kvalitního salámu, dobrým vínem, kávou, sušenými meruňkami, oříšky, atd.

Babičky které rády a dobře vaří mají své nádobí, kořenky a koření, ale třeba by ocenila něco neobvyklého, třeba šafrán, skleněnou zapékací misku. Záleží i na tom, jak jsou dárkyně velké a jaké mají kapesné. Když dají děti babičce šikovnou nehořlavou a pestrou chňapku na horké hrnce s hliníkem izolovanou dlaní, udělají stejnou radost jako udělá dospělý s novou mikrovnnou troubou.

Ivuško, možná by babičce udělalo radost, kdybyste jí zahrály, zazpívaly, složili nějakou báseň nebo scénku nebo udělaly nějaké vtipné přáníčko. Každopádně nějaká sladkost udělá radost všem. I kdyby někdo sladké nemohl, má co nabídnout dalším návštěvníkům, kteří přijdou přát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]