Nejste přihlášen/a.
u ČS jsem měsíčně platil cca 270,-Kč. přešel jsem k AIR a měsíčně mi přibývá cca 30,-Kč. stejné vklady, zhruba stejné platební transakce. ročně tedy + cca 3 600,- Kč... navíc v AIR mi při první návštěvě nabídli kávu, to se mi u ČS nestalo ani jednou za 25 let
a ČS bylo šumák, že odcházím po cca 25 letech. měl jsem to udělat dřív!
Domnívám se, že všechno je lepší než KB a Česká. Nic horšího mě nenapadá.
Stejná otázka tu byla už aspoň 3x.
Pro běžně popisované služby je to ok. Jsem u AB skoro od doby co vznikla. Problém může nastat u náročného klienta, který je zvyklý, že banka má 350 produktů a na každou jeho potřebu něco existuje. AirBank má služby zredukované, což mi z důvodu jednoduchosti a přehlednosti vyhovuje.
Můžete to udělat jako já: Založit účet u AB zdarma. 3 měsíce jej plnohodnotně využívat (všechny poplatky budou vráceny) a pak se rozhodnout u které banky účet zrušit. Pokud máte u AB malý tarif, tak mezi mnou běžně využívané zpoplatněné služby patří pouze výběry z cizího bankomatu a terminálu sazky.
Tam je nejvíce důležité na co vlastně účet u banky potřebujete. Pokud Vám tam chodí jen peníze a jen vybíráte a platíte kartou, vyberte banku s co největším úrokem a nejnižšími poplatky a ještě bonusy za placení kartou. Pozor na takové "vychytávky" jako, když je bezpoplatkový režim vázaný na určitou minimální částku, která Vám musí chodit na účet. Pak třeba některý měsíc peníze nepřijdou, a hned platíte. Pokud musíte do banky chodit (třeba tam nosit tržby), pak oceníte hlavně nejbližší a dobře dostupnou (možnost parkování) pobočku. A banka, která má pobočku nebo vkladový bankomat 20 km daleko je Vám k ničemu, i kdyby tam dávali všechno zadarmo.
Proč s pravidelným příjmem? AirBank (narozdíl od jiných) nevyžaduje minimální měsíční příchozí částku, aby byl účet zdarma.
Vždyť to píšu, aby si to každý pohlídal. Teď nejde jen o AirBank, ale i o všechny ostatní. Mají každá spoustu "vychytávek" jak z Vás dostat peníze. Tváří se mile ale jsou to predátoři. Jediná obrana je vlastní dobrý úsudek, chytrost a inteligence. Pokud to nemáte, tak pak jedině dobrého přítele poradce. A půjčky? To už dneska vůbec.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.