Nejste přihlášen/a.
Poradte mi jak se zbavit touhy po masakru. Mam silnou sebekontrolu, ale je lepsi byt pripraven.
p.s. Vetsinou me to prejde do peti minut.
doplněno 20.07.14 21:51:Ze jsem se vas ptal, moje blbost.
To samozřejmě není v pořádku, předpokládám, že to od Vás není provokace. Chtělo by to jednostrannou činnost proložit něčím reálnějším, nejlépe prací na zahradě (přehazování kompostu, stříhání živých plotů, sběr slimáků apod.), nebo v přírodě, nejméně dvakrát týdně a hloupé myšlenky Vás přejdou raz dva . Terapie prací nemá konkurenci !
Dobrý den, máte v sobě agresivitu i tenze a je třeba je dostat ven - fyzická práce, masturbace nebo pařba stříleček na PC. Vyberte si, co je Vám nejpříjemnější a vyzkoušejte. Zdravím!
P.S. Nebo se jen dívejte těch pět minut na hodinky a ono to přejde.
Mrknul bych na tento film.
Až se podíváte na celý film, pochopíte, že vynaložené prostředky stály za to a domnělá rampage je ve skutečnosti chladný kalkul.
Hmm, diky za tip (na film samozrejmne).
doplněno 21.07.14 09:57:Co je za video v 23 minute? Soucast filmu nebo video z youtube?
doplněno 21.07.14 10:10:Ma velkou spotrebu streliva. To muselo stat hodne penez.
doplněno 21.07.14 10:21:Bingo... to jsem necekal.
doplněno 21.07.14 10:42:Jeho plan ma na muj vkus prilis mnoho promennych. To by nefungovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.