Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych jet na letní tábor, skoro všechny dětské tábory jsou do 15 let, ale mně už je 15 - sice bych tam ještě mohla jet, ale nechci tam být nejstarší. Tak sháním nějaký od 13 nebo od 15 do 18. Kdybyste o nějakém věděli, nebo ještě lépe měli s ním zkušenost, tak mi sem prosím vložte odkaz na webovou stránku. Děkuji
Ahoj,
dodávám odkaz na nejluxusnější tábor v historii všech táborů!
(Ne, dobře, na jiným jsem nebyla, ale bylo to fakt super. :D )
www.sptlomnice.net
Doporučuji 4.turnus - zaprvé s ním mám zkušenost a zadruhé máme letos - podle mě - nejlepší celotáborovku
Jestli chceš nějaký osobnější názor, napiš do pošty, ráda zodpovím jakékoliv dotazy
vubec neotravujes...jo..zaujal me.., ale terminy mi nevyhovuji..je na me ten tabor moc dlouhy...
Ahoj jezdím už asi pátým rokem na tábor www.draciskala.cz a je to ten nejlepší tábor jaký znám
Jezdí tam děti asi od 8 let ale je to rozdělené do oddílů ty by si byla v oddílu "T" což 15 let a víše
určitě se koukni na webovky a tam se dozvíš víc
Fakt super tábor nikdy se tam nenudíte!doporučuji všem
webové stránky: www.draciskala.cz
Když budeš hledat pod hesly tábor pro náctileté, tábor pro teenagery a tábor 15 - 18, najde ti jich to spoustu. Pak si jen stačí vybrat podle toho, kde žiješ, co by tě bavilo a podle finančních možností.
Pokud by ti padl do oka nějaký jiný tábor, kde jsou všechny věkové skupiny, zkus kontaktovat organizátory a poptat se, kolik lidí ve tvém a vyšším věku tam bývá. Já např. jezdila na tábor, kde sice byly děti již od sedmi let, ale byly v jiných oddílech. V našem oddílu byli jen lidé mezi 14ti a tuším 17ti, dohromady nás tam v tom věku bylo tak 16, což ale bohatě stačilo na kopu srandy a naopak jsme se aspoň všichni poznali. S malými dětmi jsme se potkávali jen u některých činností.
Nevím, jestli to dosud funguje, ale na dětském letním táboře bys mohla vykonávat roli praktikantky. Jezdila jsem dělat vedoucí na tábor a někdy /ne vždycky/ mi byla nějaká přidělena. Poznala jsem tak různá děvčata - prima pomocnice i takové, které člověk musel hlídat a měl je jako další dítě do oddílu. Ale těch prima bylo víc. Praktikant nemá za děti žádnou zodpovědnost, spíš pomáhá - vytyčí trasu na bojovku, po jejím skončení uklidí fáborky apod. Prostě pomáhá.
Vím, že si praktikanti nevydělali, měli zdarma na táboře jídlo a pobyt, jinak dostali asi pětistovku. Ale už je to hodně let zpátky. Určitě ještě někde mají o praktikanty zájem a ani bys nemusela za tábor platit. Zkus se pozeptat. Už bys byla kapánek výš, než ostatní účastníci. Hlásila se často děvčata - studentky středních pedagogických škol, které v tom našly prima prázdninovou praxi. Jaga.
Máme už pár let výbornou zkušenost s tábory od CK Topinka. Jezdíme s nimi už tři roky a jsme moc spokojeni - my rodiče a hlavně naše děti (tedy spíš teenageři, letos 17letí). Mají různé typy pobytů a určitě tam najdeš něco i pro sebe. Fakt, můžu jen doporučit. Koukni na tabory.cz/... a podívej se i na ostatní záložky nabídky, u každé je uveden věk, pro který se pořádá. Myslím, že na výběr je toho víc než dost!
Jak píše Jaguška, parta praktikantů je dobrý nápad, sám na léta mezi 15. a 18. rokem rád vzpomínám!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.