Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letní tábor v 15ti

Od: kristy1300* odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chtěla bych jet na letní tábor, skoro všechny dětské tábory jsou do 15 let, ale mně už je 15 - sice bych tam ještě mohla jet, ale nechci tam být nejstarší. Tak sháním nějaký od 13 nebo od 15 do 18. Kdybyste o nějakém věděli, nebo ještě lépe měli s ním zkušenost, tak mi sem prosím vložte odkaz na webovou stránku. Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

agathexp*
hodnocení

0x

Ahoj,

dodávám odkaz na nejluxusnější tábor v historii všech táborů!

(Ne, dobře, na jiným jsem nebyla, ale bylo to fakt super. :D )

www.sptlomnice.net

Doporučuji 4.turnus - zaprvé s ním mám zkušenost a zadruhé máme letos - podle mě - nejlepší celotáborovku :)

Jestli chceš nějaký osobnější názor, napiš do pošty, ráda zodpovím jakékoliv dotazy :)

kristy1300*
hodnocení

tak moc děkuju, ja na něj juknu a kdyztak se ozvu...

kristy1300*
hodnocení

vubec neotravujes...jo..zaujal me.., ale terminy mi nevyhovuji..je na me ten tabor moc dlouhy...

agathexp*

Piš do soukromky. :)

complexcarton81*

Ahoj :) jezdím už asi pátým rokem na tábor www.draciskala.cz a je to ten nejlepší tábor jaký znám :) Jezdí tam děti asi od 8 let ale je to rozdělené do oddílů ty by si byla v oddílu "T" což 15 let a víše :) určitě se koukni na webovky a tam se dozvíš víc :) Fakt super tábor nikdy se tam nenudíte!doporučuji všem :)

webové stránky: www.draciskala.cz

askmenow*
hodnocení

0x

Když budeš hledat pod hesly tábor pro náctileté, tábor pro teenagery a tábor 15 - 18, najde ti jich to spoustu. Pak si jen stačí vybrat podle toho, kde žiješ, co by tě bavilo a podle finančních možností.

Pokud by ti padl do oka nějaký jiný tábor, kde jsou všechny věkové skupiny, zkus kontaktovat organizátory a poptat se, kolik lidí ve tvém a vyšším věku tam bývá. Já např. jezdila na tábor, kde sice byly děti již od sedmi let, ale byly v jiných oddílech. V našem oddílu byli jen lidé mezi 14ti a tuším 17ti, dohromady nás tam v tom věku bylo tak 16, což ale bohatě stačilo na kopu srandy a naopak jsme se aspoň všichni poznali. S malými dětmi jsme se potkávali jen u některých činností.

hodnocení

0x

Nevím, jestli to dosud funguje, ale na dětském letním táboře bys mohla vykonávat roli praktikantky. Jezdila jsem dělat vedoucí na tábor a někdy /ne vždycky/ mi byla nějaká přidělena. Poznala jsem tak různá děvčata - prima pomocnice i takové, které člověk musel hlídat a měl je jako další dítě do oddílu. Ale těch prima bylo víc. Praktikant nemá za děti žádnou zodpovědnost, spíš pomáhá - vytyčí trasu na bojovku, po jejím skončení uklidí fáborky apod. Prostě pomáhá.

Vím, že si praktikanti nevydělali, měli zdarma na táboře jídlo a pobyt, jinak dostali asi pětistovku. Ale už je to hodně let zpátky. Určitě ještě někde mají o praktikanty zájem a ani bys nemusela za tábor platit. Zkus se pozeptat. Už bys byla kapánek výš, než ostatní účastníci. Hlásila se často děvčata - studentky středních pedagogických škol, které v tom našly prima prázdninovou praxi. Jaga.

hodnocení

0x

Máme už pár let výbornou zkušenost s tábory od CK Topinka. Jezdíme s nimi už tři roky a jsme moc spokojeni - my rodiče a hlavně naše děti (tedy spíš teenageři, letos 17letí). Mají různé typy pobytů a určitě tam najdeš něco i pro sebe. Fakt, můžu jen doporučit. Koukni na tabory.cz/... a podívej se i na ostatní záložky nabídky, u každé je uveden věk, pro který se pořádá. Myslím, že na výběr je toho víc než dost!

kristy1300*
hodnocení

děkuju moc..podívám se

buss
hodnocení

0x

V čem je problém vyhledávat, nepíšeš, o jaký máš zájem, je spousta táborů specializovaných - koně, voda, sporty ...i bez omezení věku

hop®
hodnocení

0x

Jak píše Jaguška, parta praktikantů je dobrý nápad, sám na léta mezi 15. a 18. rokem rád vzpomínám!

askmenow*

Snad se dá něco takového najít, když jsem se o to snažila v jejím věku já, všude mě odmítli s tím, že si za praktikanty berou jen děti, co odrostly v jejich táboře.

zrzka5
hodnocení

0x

Dobrý den.

Pokud máš zájem, najeď si na stránky www.istan.cz. Je tam velký výběr na všechny tábory a věková hranice je až do 20 ;)...Snad jsem ti poradila dostatečně. Pokud máš jakýkoliv dotaz, obrať se na nás na facebooku RS Březová.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]