Pro zavařovače červené řepy

Od: Datum: 19.07.14 14:44 odpovědí: 3 změna: 19.07.14 16:31

moje zkušenost. použil jsem při zavařování červ.řepy ocet s obsahem estragon.aroma a barevně je to na vyhození, vzhled zakalený. z deseti sklenic jsem udělal jednu s obyč. octem a ta jediná vypadá normálně,krásně čistá. možná, že někdo víte, proč to tak je, každopádně při porovnání složení octů byl jediný rozdíl obsah estragonového aroma.

čest zavařovačům olaf71


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 19.07.14 15:10
avatar

To vás lituji, tolik práce a takový výsledek ! Je fajn, že jste varoval ostatní. Zkrátka není nad to držet se osvědčených receptur.

Datum: 19.07.14 15:22

nikdy jsem ho nepoužila ale co nyní čtu, tak se používá spíš do studené kuchyně... možná mu vadila ta tepelná úprava a tím se obsah zakalil - chce to vyzkoušet, možná chuť nebude špatná - pokud vás vzhled neodradí

Od: olaf71*
Datum: 19.07.14 16:31

abych řekl pravdu, tak jsem nestudoval při nákupu složení. vidím kvasný ocet 8%, beru a jdu. asi je to tím, že jsem vlezl blbě do Sparu dřív než ukončil činnost v ČR

 

Poslední otázky Poradny volná diskuze
Nejnavštěvovanější otázky v rubrice

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.