Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevřená diskuze o oblékání

Od: zuzanice* odpovědí: 12 změna:

Kde nakupujete dámy? Máte nějaké oblíbené obchody? Nebo jdete nakoupit do jakéhokoliv obchodu a vezmete to, co se Vám líbí?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Baví mě pohrabat se v sekáči. Asi to není nóbl, ale mně je to jedno. A kolkrát tam ulovím kus, který mé nekonfekční postavě sedne úplně perfektně.

hodnocení

0x

Já mám dva druhy nakupování oblečení.

1) Potřebuji sportovní plavky v té a té velikost, nejlépe té a té barvy, do té a té ceny. Oběhnu 10 krámů v centru, nic. Zajedu do nákupních center na okraji města, nic. Skončí to tak, že koupím dvojdílné plavky s trojúhelníčky jiných barev za jinou cenu. Nasírací nakupování tomu říkám.

2) Mám volné odpoledne, v peněžence o tisíc víc, než budu tento a další měsíc potřebovat, tak si udělám radost. Nejdéle ve třetím obchodě narazím na něco, co už dlouho chci nebo potřebuji, nikdy to ale není to, co právě sháním jako v případě č. 1. Takhle se nakupuje fajn, ale kde má člověk pořád brát ty peníze, že? Vždycky se ale snažím předvídat, co bych mohla v budoucnu potřebovat (např. u bot, které nekoupím jiné, než drahé a kvalitní, počítám tak dvě zimy dopředu, jestli mi vydrží či ne a které budu potřebovat), a koupit právě toto, nekupovat blbosti. Ona se tím občas pak eliminuje ta jednička :)

hodnocení

0x
Zdravím, mám již několik let své oblíbené kolekce, oblečení Ferrari objednávám na Ferrari shopu, nebo jezdím přímo do Itálie. Další oblíbená značka je Ed Hardy a tu objednávám také přes eshop.vetsinou stridam tyto dvě značky. Nákupy v Paříži jsou také super, jen tam spíš kupuji věci
a večer. Občas se vypravim do sekáče a hrabu něco, co mě zaujme, jindy zase zajdu do normálního znackoveho obchodu, pokud potřebuji něco, co neplánuji mít moc dlouho :) takže nakupuji vlastně všude ;)

liluska*
hodnocení

0x

Já jsem posedlá módou, strašně ráda sleduji nové trendy a kdo jak chodí oblékaný, občas se tomu i zasměju :D Ale sama mám ráda ležérní oblečení, takové šik za každých okolností :) Ráda si pochodím po obchodech, podívám se co je nového, ale nakupuji téměř výhradně z Flamingoparku :)

lidus*
hodnocení

0x

Nesnáším nakupování, když potřebuji něco na sebe klidně nakoupím u prvního stánku na vietnamské tržnici nebo v Lídlu. Pokud potřebuji něco určitého mám na sportovní oblečení Sportisimo, objednám v eschopu.

fukna*
hodnocení

0x

Já mám ráda takové trošku divočejší oblečení, lepší název by byl Rebels in streets :o) Mám oblíbený obchod, ze kterého si doplňuji svůj šatník :o)

tassinka*
hodnocení

0x

Taky souhlasím s tím, že záleží na kvalitě vlasů a hlavně na nastřelení, pokud se udělá toto kvalitně, pak nebudou problémy :)

doplněno 27.07.14 12:27:

Promiňte, toto mělo být na vedlejší otázku :D

zuzanice*
hodnocení

0x

Máte nějaký odkaz na ukázku tohoto oblečení? Pro představu :P

liluska*
hodnocení

0x

Přesně, je krásné! Sice teď už na to není zrovna počasí, ale ty šaty na šest způsobů jsem si hodně oblíbila :)

martinaa*
hodnocení

0x

Vcelku mne zaujalo oblečení z Tesca, F&F. Jinak většinou nakupuji na netu, mimibazar.cz, aukro.cz, votocvohoz.cz, a případně klasické sportovní obchody.

zuzanice*
hodnocení

0x

Díky všem za inspiraci!

sylva*
hodnocení

0x

Záleží, jaké oblečení potřebuješ. Když chci něco stylového, na denní nošení do města, prošmejdím většinou pár obchodů v obchodním centru. Mám ráda takové jako Mango, Bershka, atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]