Nejste přihlášen/a.
Kde nakupujete dámy? Máte nějaké oblíbené obchody? Nebo jdete nakoupit do jakéhokoliv obchodu a vezmete to, co se Vám líbí?
Já mám dva druhy nakupování oblečení.
1) Potřebuji sportovní plavky v té a té velikost, nejlépe té a té barvy, do té a té ceny. Oběhnu 10 krámů v centru, nic. Zajedu do nákupních center na okraji města, nic. Skončí to tak, že koupím dvojdílné plavky s trojúhelníčky jiných barev za jinou cenu. Nasírací nakupování tomu říkám.
2) Mám volné odpoledne, v peněžence o tisíc víc, než budu tento a další měsíc potřebovat, tak si udělám radost. Nejdéle ve třetím obchodě narazím na něco, co už dlouho chci nebo potřebuji, nikdy to ale není to, co právě sháním jako v případě č. 1. Takhle se nakupuje fajn, ale kde má člověk pořád brát ty peníze, že? Vždycky se ale snažím předvídat, co bych mohla v budoucnu potřebovat (např. u bot, které nekoupím jiné, než drahé a kvalitní, počítám tak dvě zimy dopředu, jestli mi vydrží či ne a které budu potřebovat), a koupit právě toto, nekupovat blbosti. Ona se tím občas pak eliminuje ta jednička
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.