Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Mám takový problém . Jednou jsem se 2 kamarádky vyvolávala v parku krvavou Marry. Bylo asi tak kolem půl 12 v noci. Měli jsme s sebou flašku s pitím a tak sme jí postavili do prostřed nás,udělaly jsme kruh a já jsem vykřikovala:Maš egon amadeus krvavá marry ... zvěst,pověra,nebezpečí.a řekli sme ať nám dá znamení že je mezi námi ..tak jsme jí řekli aby tu flašku schodila.Najednou zafoukal vítr a mi jsme přetrhli kruh a popobehli kousek dál (báli jsme se) pak jsme se vrátili a flaška byla na zemi prázdná (jinak byla zavřená výčkem ).. báli sme se protože nám (našla jsem to já) druhý den před dveře někdo napsal že je tady a postupně se nám všem pomstí, (nevím jestli si někdo dělal srandu). Druhý den nato ale jedna moje kamarádka (Natálie) nepřišla do školy, a tak jsme po škole chtěly s Adrianou (2. kamarádka) zajít k ní domů na návštěvu. Zazvonily jsme na dveře a její rodiče říkali, že včera nepřišla domů. Ale zase další den nato nepřišla do školy ani Adriana! Mně to bylo hnedka divný, a tak jsem se vrátila do toho parku, kde jsme ji vyvolávali. s překvapením jsem objevila vzkaz, kde stálo: Přijde den, kdy i na tebe přijde řada! Naši to nevědí. Kamarádky se mi ještě neozvaly, mám strašnej strach, protože se to stalo před 2 měsíci. Mám děsnou hrůzu, protože bývám často doma sama a je mi 13.Prosím, poraďte mi co mám dělat! Děkuji. Kristina.
Děvče,děvče,už aby ty prázdniny skončily...Jinak,nic moc námět na horor..Staré,otřepané,nudné !
Ahoj, tak kámošky už asi nebudou kámošky ne? Když se ti neozvaly. A vyvolávat krvavou Marry? Na takový nápad jste přišly kde? Z takových věcí se nemá NIKDY a v ŽÁDNÉM případě dělat legrace. No, co už. Možná jste si všechny 3 zavařily život tím, že v jedné z vás teď ta Marry bude přežívat a dělat zle ostatním. Žádný doktor vám nepomůže, protože by vás asi museli vzít do Bohnic a dál se s váma nebavit. Rodičům to taky radši neříkej, protože by si zbytek celého svého života museli vyčítat co za blázna to stvořili :D no nic good luck a v noci ve 24:00 se podívej do zrcadla a řekni 3x krvavá Marry a ona přijde a musíš se jí omluvit za tvé kamarádky. :D :D
Jo Marry, taky se na nás jako dětech vyřádila.. Měli jsme na zahradě takovou chaloupku na hraní, už mohlo být kolem 12 večer- to chodí asi nejraději, tak jsme já a pár kamarádů udělali kruh a začali vyvolávat.. A najednou na chaloupku začaly padat kamínky a šišky, tak jsme od tamtud vylítli jako střely a...viděli jsme jí! Měla na sobě bílý, dlouhý plášť. Oběhli jsme celou zahradu, aby nás nechytila a běželi domů. Zachvíli za námi ze zahrady přiběhl i naprosto vyděšený brácha, a ptal se jestli jsme to taky viděli, takže jasný důkaz, že Marry existuje!
Mám pocit, že nám zmizelo jedno prostěradlo.
A ty kamarádky jistě bydlí na druhém konci republiky, že ses za nimi za dva měsíce ani jednou nebyla podívat, ani jednou nezavolala na pevnou linku, ani jednou o nich učitelka nemluvila, když dva měsíce chyběly. Dokonce ani policie se ve škole nezajímala, kam zmizely dvě puberťačky.
Máš to kapánek nedomyšlené
Kdyby hledala policie dvě nezletilé školačky, byly by toho plné noviny a plná televize.
Martí Je to přesně tak ! A ty pubertální nádhero,běž raději pomáhat matce s vařením,úklidem atd.,atd.Jste líné jako nechci říci co, válíte se stále na netu nebo na face a ještě balamutíte dospělé lidi nějakými stupidními výmysly !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.