Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyvolávání krvavé Marry. Co dělat?

Od: kristina* odpovědí: 17 změna:

Zdravím :)

Mám takový problém *plac* . Jednou jsem se 2 kamarádky vyvolávala v parku krvavou Marry. Bylo asi tak kolem půl 12 v noci. Měli jsme s sebou flašku s pitím a tak sme jí postavili do prostřed nás,udělaly jsme kruh a já jsem vykřikovala:Maš egon amadeus krvavá marry ... zvěst,pověra,nebezpečí.a řekli sme ať nám dá znamení že je mezi námi ..tak jsme jí řekli aby tu flašku schodila.Najednou zafoukal vítr a mi jsme přetrhli kruh a popobehli kousek dál (báli jsme se) pak jsme se vrátili a flaška byla na zemi prázdná (jinak byla zavřená výčkem ).. báli sme se protože nám (našla jsem to já) druhý den před dveře někdo napsal že je tady a postupně se nám všem pomstí, (nevím jestli si někdo dělal srandu). Druhý den nato ale jedna moje kamarádka (Natálie) nepřišla do školy, a tak jsme po škole chtěly s Adrianou (2. kamarádka) zajít k ní domů na návštěvu. Zazvonily jsme na dveře a její rodiče říkali, že včera nepřišla domů. Ale zase další den nato nepřišla do školy ani Adriana! Mně to bylo hnedka divný, a tak jsem se vrátila do toho parku, kde jsme ji vyvolávali. s překvapením jsem objevila vzkaz, kde stálo: Přijde den, kdy i na tebe přijde řada! Naši to nevědí. Kamarádky se mi ještě neozvaly, mám strašnej strach, protože se to stalo před 2 měsíci. Mám děsnou hrůzu, protože bývám často doma sama a je mi 13.Prosím, poraďte mi co mám dělat! Děkuji. Kristina. *plac*

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Děvče,děvče,už aby ty prázdniny skončily...Jinak,nic moc námět na horor..Staré,otřepané,nudné !

hodnocení

0x

Ve třinácti letech v půl dvanácté v noci v parku? No já bych se na tvém místě té Marry omluvila a raději bych se učila češtinu. Kamarádky to asi moc dobrý nebudou,když se ti dva měsíce neozvaly.

to
hodnocení

0x

Co mám dělat?-byl dotaz.

Už nic, vyčkejte na krvavou Méry.

repkin*
hodnocení

0x

já jsem ježíšek a kakám zlatá vajíčka *haha*

hahanaj*
hodnocení

0x

pohádky - pro malé děti ...no když tomu věříš čekej - jistě na tebe přijde řada hahahahahahah

itisjoke
hodnocení

0x

Ahoj, tak kámošky už asi nebudou kámošky ne? Když se ti neozvaly. A vyvolávat krvavou Marry? Na takový nápad jste přišly kde? Z takových věcí se nemá NIKDY a v ŽÁDNÉM případě dělat legrace. No, co už. Možná jste si všechny 3 zavařily život tím, že v jedné z vás teď ta Marry bude přežívat a dělat zle ostatním. Žádný doktor vám nepomůže, protože by vás asi museli vzít do Bohnic a dál se s váma nebavit. Rodičům to taky radši neříkej, protože by si zbytek celého svého života museli vyčítat co za blázna to stvořili :D no nic good luck a v noci ve 24:00 se podívej do zrcadla a řekni 3x krvavá Marry a ona přijde a musíš se jí omluvit za tvé kamarádky. :D :D

itisjoke
hodnocení

0x

a nebo jestli chceš můžu ti ty Bohnice zařídit rovnou? Tak pak odepiš jak ses rozmyslela ju? :)

kristina*
hodnocení

Nn omluvím se ji a zkusím jim pořád psát, třeba se najdou, a děkuji moc :)

ria*
hodnocení

0x

Jo Marry, taky se na nás jako dětech vyřádila.. Měli jsme na zahradě takovou chaloupku na hraní, už mohlo být kolem 12 večer- to chodí asi nejraději, tak jsme já a pár kamarádů udělali kruh a začali vyvolávat.. A najednou na chaloupku začaly padat kamínky a šišky, tak jsme od tamtud vylítli jako střely a...viděli jsme jí! Měla na sobě bílý, dlouhý plášť. Oběhli jsme celou zahradu, aby nás nechytila a běželi domů. Zachvíli za námi ze zahrady přiběhl i naprosto vyděšený brácha, a ptal se jestli jsme to taky viděli, takže jasný důkaz, že Marry existuje!

Mám pocit, že nám zmizelo jedno prostěradlo. *plac*

kristina*
hodnocení

Tak to se teda máte protože já mám o sebe a o holky strach! *plac* . Takze dnes v noci se omluvim a už to nebudu zkoušet! A ozvu se Vám jakto dopadlo.

itisjoke

a ty tvoje kamarádky teda hledá policie? Jestli to dobře chápu.

martinaa*
hodnocení

0x

A ty kamarádky jistě bydlí na druhém konci republiky, že ses za nimi za dva měsíce ani jednou nebyla podívat, ani jednou nezavolala na pevnou linku, ani jednou o nich učitelka nemluvila, když dva měsíce chyběly. Dokonce ani policie se ve škole nezajímala, kam zmizely dvě puberťačky.

Máš to kapánek nedomyšlené;)

doplněno 10.07.14 11:43:

Kdyby hledala policie dvě nezletilé školačky, byly by toho plné noviny a plná televize.

kristina*
hodnocení

No hledají je policie a nenašli *plac*

Martí *palec* Je to přesně tak ! A ty pubertální nádhero,běž raději pomáhat matce s vařením,úklidem atd.,atd.Jste líné jako nechci říci co, válíte se stále na netu nebo na face a ještě balamutíte dospělé lidi nějakými stupidními výmysly !

mon*
hodnocení

0x

Dobrá pohádka na dobrou noc..

zbytecne
hodnocení

0x

Krvavou Marry nemusíte vyvolávat, ta přijde jednou na každou holku, takže vyčkat, chce to čas.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Poradím ti. Přestaň vyprávět takovéhle pohádky. Nebudeš se pak muset divit, že na tebe někdo vykuleně kouká.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]