Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na facebooku se zase šíří vir. Bez mého vědomí jakobych zveřejňoval nějaké video, je odkaz na falešnou stránku, kde jakoby se začalo spouštět video a pak se ukáže, že se musí stáhnout flash player a když to stáhnete, tak se vám do počítače uloží falešný instalátor. Na facebooku je odkaz pod názvem: (jméno) private video! a popisek OMG!... ...cai37v3rf6r. Takže na to dávejte pozor a neotevírejte!
Bez vašeho vědomí se nemůže nic, zakažte všechny aplikace a je to. Vpravo nahoře zámek, Zobrazit další, vlevo Aplikace a odebrat, co tam nemá být.
doplněno 02.07.14 14:10:A samozřejmě takové chujoviny, kde na stránce to vizuálně vypadá jako video z youtube s tlačítkem pro spuštění, ale po kliknutí to přesměruje na fb a chce to like pro stránku nebo přístup od aplikace a podobně. Samozřejmě s lákavým úvodním obrázkem videa a virálními tématy typu "to jste ještě neviděli", aby lidi vypli mozek.
Když třeba syn sdílí "své" video, chci se podívat... A upgradovat flash player... Proč né. Až když to naskákalo na zdi mě, pozastavila jsem se nad tím.
Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jestli se vir dostane do počítače kliknutím na odkaz a nebo až následnou instalací/stažením falešné aktualizace a jestli se pozná, že je vir ve vašem počítači, tím, že se vám na zdi objeví falešný odkaz.
Vlastní blbost těch,kteří si myslí,že bez facebooku nemohou být a trpí úzkostí,když jim na dvě hodiny vypadne signál internetu.
Zbytečný nenávistný výkřik, který nemá nic společného s realitou
Pak se pohybujete v divné společnosti My se večer na fb potkáme s lidmi, co jsou 150km ode mne, pokecáme, pošleme si společné fotky z akcí nebo závodů, domluvíme třeba trenál nebo co je potřeba a jdeme si po svých.
Ne každý uživatel fb je fanatický magor, co si kontroluje připojení každou minutu. .
Pouze zkušenost z mého blízkého okolí.
Závisláci,kteří mají tik,že zrovna promeškali důležitou zprávu od dalšího závisláka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.