Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak můžu začít sbírat víčka pro mého brášku?

Od: jancas odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
mám otázku co se týče sběru víček...
Můj brácha Ivan (24 let) měl 6. května 2014 nehodu na motorce, kdy ho ze zádu srazilo auto a Ivan na místě málem podlehnul svým zraněním-vinník samozřejmě ujel...Ivan utrpěl mnohočetná a devastující poranění všech končetin + mu na místě byla amputovaná pravá horní končetina. V tuhle dobu bojuje ještě o levou nohu, protože auto, které nehodu způsobilo ujelo od nehody a přejelo mému bráškovi nohu...při tomto přejetí mu byla levá noha rozdrcena a přišel tak i o patu, která zůstala zaseklá v botě...v nemocnici leží ještě ted a bojuje...pravou ruku nemá vůbec, v levé ruce má porušené nervy, o levou nohu ještě bojuje a pravou nohu má od kolena dolů sešroubovanou... Kamarád nás navedl na tuto možnost "sběru plastových víček" Kdy je možné udělat na mého brášku sbírku a pomoct mu začlenit se zase do normálního života a vybrat mu pár korun na novou ruku, kterou určitě bude potřebovat. Proto Vás žádám, zda by mi někdo mohl poradit a pomoct s tím, kam mám jít zažádat co vše máme udělat proto, aby byla sbírka na Ivana atd? Moc žádám o pomoc...už si opravdu nevíme rady :(
P.S nějaká víčka už máme nasbírané od známých, jen nevíme kam s tím apod. prosim poradte!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dafina*
hodnocení

0x

plastozrout.cz/...
prolenkusbervicek.webuje./...
docs.google.com/...
google.cz/...

Našla jsem na google pár věcí, které Tě snad nasměrují. Ale pokud si necháš poradit, napiš do Primy nebo Novy. Bratrovi pak pomůže hodně lidí. Televize otevře pro něj konto víš. Také se můžeš obrátit na neziskové organizace, jako je konto Bariera či přímo na dr. Krásu., který je za všechny postižené.

google.cz/...

Na google pak zadávej hesla jako - sběr víček - pomoc postiženým a podobně. Sběr plastových víček uzávěrů a podobně.

hodnocení

0x

Je to smutné co se stalo, ale bohužel se to stává celkem často.

Co se týče zběru víček, tak nemyslím si že je to dobrá varianta.

Než nazbíráte 1kg, tak to je 500ks víček. Za 1kg dostanete maximálně 6kč.

Doporučuji zbírat třeba papír. Sice za papír dávají cca 2kč/kg, ale za týden se Vám v kaslíku samovolně nashromáždí bez jakéhokoli přičinění klidně několik kg.

Nehledě na to že 1kg papíru bude rozhodně menší hromada než 1kg víček a vykupují jej v skoro každých sběrných surovinách.

hodnocení

0x

Zkuste spíš oslovit ctenipomaha.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]