Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Omlouvám se, zase to bude jeden z těch divnej dotazů. Zní: Pánové.(u děvčat to tak nějak neočekávám) sbíráte si kladné, nebo plusové body ve vztahu s Vašimi dámami? Mám tím namysli případy, že když se dá udělat něco třeba milého, praktického, pro Vaše partnerky, přítelkyně,kamarádky s výhodami, manželkám. Něco, čím jim uděláte radost a co do nebo v budoucnu může pomoct odmazat nějakou vaši lumpárničku, netaktnost, (česky)fó-pá, zlomyslnost a podobné věci. Tak, teď už jen s pravdou ven. Teda sem. ...
Podobné "divné" dotazy, ankety a průzkumy se řadí do rubriky Volná diskuse - asi nepotřebuješ akutní rozumnou radu, že?
Ale klid, už jsem to nahlásil...
A k dotazu - nebudu řešit podrobnosti, ale dám příklad (trošku nezvyklý, asi, vzhledem k mé sexuální orientaci...) - mám rád jednoho kamaráda, s kterým jsme mimo jiné i většinou spolu v práci. Mně se líbí a mám ho rád, dokázal bych si s ním představit i něco více, než vztah kamarádský nebo pracovní. A to "štengrování" mezi námi také probíhá. Potřebuju ho na brigádu na chajdu, potřebuju ho aby mi pomohl s prodejem ségřinýho auta, já mu někdy zaplatím cíga nebo oběd a má na mě telefon paušál, takže "finančně" mi dluží. On ví, že ho chci, já vím, že on mě nechce, je to upřímnost. Ale prakticky pro mě jeho pomoc a podpora - i psychická - hodně pomáhá. Takže vlastně dlužím já jemu, snad tohle nebude číst...
Dobrý den, to myslíte jako nadělání si "strýčka" na horší časy? To snad nemůže fungovat. Je lepší být hodný stále (preventivně) a nezlobit více, než žena vyžaduje, aby měla pocit využití a možnost řešit věci ve vztahu (ale, to jim říkat nebudeme, že). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.