Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak najít kluka z Německa

Od: tranty odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

můžete mi prosím poradit, hledám kluka z Německa (kde žije celý život), ale pochází z Ruska, Jmenuje se Ivan, je mu 24 let. Přes Facebook se mi to nijak nedaří.

Díky moc

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

0x

Několik všeobecných informací, velmi málo konkrétních, no dá se říci, že žádná konkrétní. S tím nikdo nepomůže.

dzordz*
hodnocení

0x

No, když pochází z Ruska, tak zkuste spíš VKontakte? http://vk.com/

tranty

Dobrý den, děkuji za tip! Na Vkontakt se dá skvěle hledat podle země i věku...ale ve výsledcích nebyl :(. Škoda, že to nějak podobně nefunguje na Facebooku, tam když chcete vyhledávat zemi, tak se musí určit i město, což nevím. Nebo se tam snad dá hledat i nějak lépe?

Děkuji!

dzordz*

Dá se přes ty sociální vazby, ale to má povolené jen hrstka lidí, co se tenkrát přihlásili na zkoušení.. jestli vůbec někdo.

doplněno 02.07.14 10:02:

Graph Search se to jmenuje. facebook.com/...

doplněno 02.07.14 12:59:

Jo, ale měl jsem za to, že i tak je to nějaká uzavřená beta s pořadníkem. Tak možná není.

tranty

Já už jsem to tam zkoušela procházet (kolem těch sociálních vazeb) a je tam napsaný, že to jde, co mají profil v angličtině..tak nevím. děkuju ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]