Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věc která je ale neexistuje

Od: thomicyuss odpovědí: 7 změna:

Na Internetu jsem někde četl "Věc která je, ale neexistuje" nevíte co je to za věc?. Někdo kdo má IQ přes 160 to ví ale nechce mi to říct :(. Budu rád za jakoukoli odpověd.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zbrane hromadneho niceni v Iraku?

Tam by to spíš bylo, která existuje, ale není... ;)

Ale abych i odpověděl... co třeba "Perpetuum Mobile"?

patchis*
hodnocení

0x

Pošli, kde jsi to četl... Jinak je to blbost a dotyčný tě tahá za nos.

figurek*
hodnocení

0x

věc která je a zároveň neexistuje je například virtuální prostor.

Například vyhledávač Google nebo jakýkoliv softvare. Ten je ale ve skutečnosti neexistuje. To se tak jen promítá pro laika naprosto nepřehledná změť dat a zdrojového kódu.

Proste cokoliv abstraktniho. Jenze to pak je potreba definovat rozdil mezi slovy JE a EXISTUJE. Podle mne jsou to synonima.

Taky by to chtělo definovat, co to je "věc".

Podle mě "věc" v tom nejběžnějším smyslu je předmět, který fyzicky existuje, takže když existuje, tak nemůže neexistovat. :D

Třeba ten software bych osobně za věc nepovažoval.

Ale zas "věc" může přeneseně znamenat i něco jiného.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, patrně půjde o přesvědčení náboženského fanatika. On si je jistý, že je, ale ostatní vědí, že neexistuje. Co (kdo) to je? Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]