Nejste přihlášen/a.
Prúměr mám 1.65-1.7
a chtěl bych dobře placenou práci
No, průměr to je řekněme hezký, ale ono spíše jde o to, co umíte. Tedy jazyky, PC gramotnost, řidičáky, co jste dokázal v jakém oboru, jakou pozici jste schopen zastávat.
Dobrý den, z dotazu cítím značnou asertivitu mládí (za mého mládí se tomu říkalo drzost).
Ale, proč ne? Věřte si a já Vám také věřím. Myslím, že každý pracovník by měl být slušně zaplacen i bez ohledu na školní průměr - tedy, když má pracovní schopnosti a výsledky.
Takže, průměr je dobrý a teď už jen trocha štěstí, schopnosti a výsledky. Zdravím!
Nikdo tu nenapsal to základní, platící pro ČR. Už od mládí si dělej známé. A nemusíš umět nic. Taky si vytvoř ostré lokty.Nebo vstup do politiky a buď něco jako Marek Benda. Myslím to vážně. Taky jsem to nikam nedotáhl. Teprve v padesáti jsem vyházel montérky do popelnice, dal výpověď a do montérek už se nevrátím. K tomuhle rozhodnutí jsem dospíval třicet let. Rukama si nevyděláš, za běžných podmínek.
Ahoj. Když tu byla zmínka na průměr na hodinu, přidám. Ne tedy průměr, ale po devítce jsme s kámošem šli na brigádu do mlíkárny a bylo nám slíbeno 7 Kčs na hodinu. Pak se profláklo, že to bude jen 6,20. Byli jsme šeredně oklamáni a z toho věčnýho smradu a chladu, jsme utekli do Pekáren. Tam to bylo už za těch 7 Kčs a k dispozici byl hrnec s čajem a sníst se mohlo co se vešlo. Vydělal jsem si na nové vyšší polobotky za 256 Kčs. To byl rok 1975 v červenci.První skutečná výplata.
doplněno 27.06.14 13:01:No jo, blbnu. Ale s mým průměrem ze školy, se nemůžu chlubit ani po letech. Spíš je mi stydno. Asi to už nebudu nijak vytahovat z temné minulosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.