Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás. chci se zeptat, našel jsem na dovolené opravdu hezký kámen. Chtěl bych ho věnovat své snad nastavající partnerce. Ta tam byla se mnou... kámen se jí líbil také, druhý den mě vytáhla a řekla, pojď jdeme pro ten kámen. Jenže jsem ho našel první než ona a smutně jsem jí řekl, že už tam není že si ho někdo vzal (já ho měl u sebe) poradte mi Prosím co na kámen napsat, nevim jak a co místo dovolené, nebo nevim
Jestli je krásný, tak na něj hlavně nic nečmárejte ani nepište. Jestli je velikostí do krabičky, dejte do ní a předejte.
doplněno 24.06.14 17:05:Mě kdyby se kámen líbil a pak bych ho dostal popsaný tj. zničený, tak ho s ním asi praštím.
neni je pomerne velky jak uzší krabička od cigaret třeba. neco tam napsat chci. ale nevim co
místo, nějaky vzkaz: pro Tebe ,,... nevim
Vyrob, nebo si nech vyrobit nějaký podstavec, třeba ze dřeva, nebo ze skla a na něj nechat napsat například: "Vzpomínka na krásnou dovolenou s Tebou" a nalepit na něj kámen. Přímo na kámen bych nic nepsala, byla by škoda ho popsat.
Poznačte ho malinko, odneste někam budete spolu chodit , a obdivujte ho, vše co chcete a vše co zdě zaznělo d dokola, pes co očůral kámen a nabízí k obdivu fence)) a uskladnění))prostě jí ho předejte při obyčejné situaci, třeba dneska a nedělejte z toho psí znamení na kemeni...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.