Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdyby jste měli jen 100.000 a

Od: nfs odpovědí: 11 změna:

... chtěli si koupit "šílenost" :-D do čeho by jste šli? Myslím tím auto co fakt trochu jede, každe se zatím ohlídne, ale prostě omezeni tou cenou no... (můj sen je GT-R nebo Challenger, tak doufám, že se dožiju doby, kdy ty auta budou za těch pár korun... :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

za 100k bych si max koupil ojetou oktávku, možná v šíleném stavu, abych pokryl to kritérium ;)

hodnocení

0x

Pro jaždého je asi šílenost něco jiného, pro Vás je to GT-R,pro mne by to byla třeba T603,ale za stovku je to vrak před renovací!

mpower
hodnocení

0x

pokud něco co trochu jede za 100tis tak bmw 540i. Jinak, ty auta budou stát jednou pár korun ale udržovat je pojizdné bude koníček pro milionáře... Třeba bmw m5 e39, nová stála 2,9 mil, dnes ji koupiš za 200tis, ale servis tak 50tis měs...

lmgify

Co je na tom na udrzovani tak draheho? Jako laika by me to zajimalo.

mpower

To jen tak tipuju, když se sežene dobrý kus, tak to třeba nebude tak moc. Kdysi jsem o těch autech přemýšlel, četl jsem o tom a psal si s majitelama. Už když to bylo nový tak to stálo častěji v servisu než v garáži, s klidnou nohou to žralo 15 litrů n98, pneumatiky od 7 tis za kus, no a protože je to těžké výkoné auto s náhonem na zadek, tak to aby se zadní pneu měnily co 2 měsíce, oleje to sežere skoro tolik co benzínu no a havarijní pojištění jsem raději ani nepočítal ( bez něj bych se bál vyjet u auta s tak drahýma nahradníma dílama), cena za jedno přední světlo po faceliftu 8tis.

lmgify

Ty gumy + benzin + pojisteni + obecne drazsi dily, s tim jsem pocital. Jen jsem myslel, ze tam jsou dalsi pravidelne poplatky za udrzbu a serizovani (turbo to zrejme nema, takze repase odpada, pak me napadlo treba opravy elektronickych jednotek rizeni motoru, casovani ventilu, vymeny rozvodovych retezu, ...).

silenost
hodnocení

0x

Kdyz neco extravagantniho, co trochu jede, tak co treba Jaguar S? Sezenes ho s rezervou do 100k a jeste ti zbyde na zakladni servis. Na kecy o oktavkach se vykasli, to jsou lidi, kteri nikdy nicim jinym nejezdili a ve sve omezenosti asi ani nesnili, protoze co kdyby to zralo vic jak 4,5 litru a nekdo jim to zavidel :)

hodnocení

0x

no za nablejskanou W123 se ohlidne minimalne kazdy znalec, ale bude treba nekoho kdo to umi udrzovat.

gwendollyn*
hodnocení

0x

Dám Vám tip - kupte si nějakou pěknou ameriku, tu nikdo nepřehlédne! Já si před časem koupila Mercury Grand Marquise - opravdu velký, nádherný křižník za 75 tisíc. V dobrém stavu, náklady na provoz jako na jakékoli jiné běžné auto (je v něm LPG), náhradní díly - do týdne v ČR , mezisklady jsou v Německu, stačí objednat.

Jezdíme s tím na akce a srazy, má normální čísla, takže na dovolené do zahraničí, na dálkové jízdy není nic lepšího :-D

lmgify

Predpokladam, ze jde o ten starsi marquis a ne ten novejsi? Normalni SPZ nebo veteranske SPZ? Jinak se mi nezda, ze i s LPG by mel ten 4-6 litrovy motor spotrebu jako "bezne auto"(rekneme do 10-12litru/100km)

hodnocení

0x

No,,pokud se tady vejdeme a zaser...me planetu auty tak to bude mazec.Tak se bude jezdit dvacítkou a pak pěší tůra bude rychlejší..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]