Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Tak s tímhle názorem docela souhlasím. Něco podobného bývalo u skříní a nábytku (sektorového) vůbec. Moc to tam ale nedrželo. Byla to jen taková rukojeť pro urvání dvířek z magnetů.?
Speciální klíček
Nene, tazatelův klíč má "zuby" čelně, taháním za něj byste dvířka neotevřel, protože byste klíč normálně vytáhnul. Vámi zmiňovaný klíč vypadal takhle. A kupodivu byl číslovaný teoreticky nezáměný (v praxi jsem se ovšem setkal jen s č. 3 a 4). Tam, kde se používaly tyhle problematické rozvorové zámky magnety nebyly. Ty se přidávaly dodatečně, protože ty zámky moc nefungovaly.
Něco jiného
Dobrý den, může to být klíček k něčemu, otvírák něčeho nebo zcela něco jiného. Já, kdybych neměl protikus, bych to používal jako drbátko nebo šťourátko něčeho zcela nevyšťouratelného.
Rozhodně bych to nevyhodil. V domácnosti se to může hodit (zvláště, pokud se časem najde ten protikus) a "chleba to neujídá". Zdravím!
doplněno 20.06.14 06:38:dehiup - asi jde o to, že Vaše jednání v této otázce bylo nezodpovědné . Dávám tam toho smajlíka, protože nejde o život, ale když jste znal odpověď, tak jste to mohl hned napsat - a nechat nás hádat. Takto se Vám (patrně) každý snažil pomoci a myslel si, že to nevíte. A v tom je ten rozdíl.
Takto jste z nás udělal blbce, kteří v dobré víře pomáhají někomu, kdo se tím baví. Zkrátka, měl jste to hlásit předem, vypadalo by to lépe a závěrem bychom se všichni zasmáli. Takto jste se bavil sám.
Tak já Vám povím, co to je. Je to část mechanismu, držící větráček s chladičem připevněný na základní desce PC. Jen jsem Vás zkoušel, kdo to dokáže uhodnout. :D :P :P
Hezký den všem.
Tak to jsi, hochu, popsal špatně, protože mechanizmus je něco, co se pohybuje při působení mechanické síly ( např. pákový mechanizmus). Pochybuji, že se ten Tvůj držáček větráku na základové desce PC nějak pohybuje )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.