Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevíte někdo co to je?

Od: dehiup odpovědí: 17 změna:
17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Klíček od kufru nebo od vysacího zámečku na kufr.

doplněno 19.06.14 09:32:

Ježíšmarjá! visacího! *ee*

doplněno 19.06.14 12:40:

Záslepky na zásuvky se otvíraly jiným, větším klíčkem s kulatým očkem!

doplněno 19.06.14 12:42:

Je třeba si uvědomit velikost klíčku. Z obrázku je patrné, že má maximálně 3cm!

iz*
hodnocení

1x

Připomíná mi to klíček od dětské "pokladničky".

hahanaj*
hodnocení

0x

něco takového jsme měli, myslím, že se tím vyndavaly plastové záslepky do zásuvek..

Speciální klíček

to si myslím, že je blbost, má to krátké boční výstupky.

Speciální klíček

Klíček na záslepky zásuvek vypadá takhle

Nevíte někdo co to je? #2

hodnocení

0x

Prijde mi to jako klicek k supliku, takove ty zamecky s plastem

humbucker*

Ahoj. Tak s tímhle názorem docela souhlasím. Něco podobného bývalo u skříní a nábytku (sektorového) vůbec. Moc to tam ale nedrželo. Byla to jen taková rukojeť pro urvání dvířek z magnetů.?

Speciální klíček

Nene, tazatelův klíč má "zuby" čelně, taháním za něj byste dvířka neotevřel, protože byste klíč normálně vytáhnul. Vámi zmiňovaný klíč vypadal takhle. A kupodivu byl číslovaný teoreticky nezáměný (v praxi jsem se ovšem setkal jen s č. 3 a 4). Tam, kde se používaly tyhle problematické rozvorové zámky magnety nebyly. Ty se přidávaly dodatečně, protože ty zámky moc nefungovaly.

Nevíte někdo co to je? #3
humbucker*

Jo, Magdone. Tak to je on, o kterém jsme vedli ,,řeč,, . Byl jsem se kouknout a podobný mám doma, a je ještě kratší, skoro poloviční. Ten je tam opravdu jen jako chytátko. A prd tam v tom drží stejně.

hodnocení

0x
Podobný klíček měl syn na odpojení autoalarmu. Další jsem viděl na pootočení a vytažení teleskopické autoantény.
Dohodněme se na tom, že je to nějaký klíček.
Bez napadání a kritiky. Děkuji.
I kdybychom to věděli určit, tazatel zřejmě příslušný protikus nemá. Takže i přesné určení mu bude na ...

Speciální klíček

Klíček na anténu měl konce zahnuté do jakéhosi háčku, což tenhle zřejmě nemá (nebo to není vidět). Ali jinak s Vámi zcela souhlasím.

ben®
hodnocení

0x

Něco jiného

Dobrý den, může to být klíček k něčemu, otvírák něčeho nebo zcela něco jiného. Já, kdybych neměl protikus, bych to používal jako drbátko nebo šťourátko něčeho zcela nevyšťouratelného.

Rozhodně bych to nevyhodil. V domácnosti se to může hodit (zvláště, pokud se časem najde ten protikus) a "chleba to neujídá". Zdravím!

doplněno 20.06.14 06:38:

dehiup - asi jde o to, že Vaše jednání v této otázce bylo nezodpovědné . Dávám tam toho smajlíka, protože nejde o život, ale když jste znal odpověď, tak jste to mohl hned napsat - a nechat nás hádat. Takto se Vám (patrně) každý snažil pomoci a myslel si, že to nevíte. A v tom je ten rozdíl.

Takto jste z nás udělal blbce, kteří v dobré víře pomáhají někomu, kdo se tím baví. Zkrátka, měl jste to hlásit předem, vypadalo by to lépe a závěrem bychom se všichni zasmáli. Takto jste se bavil sám.

dehiup
hodnocení

Tak já Vám povím, co to je. Je to část mechanismu, držící větráček s chladičem připevněný na základní desce PC. ;) Jen jsem Vás zkoušel, kdo to dokáže uhodnout. :D :P :P

Hezký den všem. :)

Tak to jsi, hochu, popsal špatně, protože mechanizmus je něco, co se pohybuje při působení mechanické síly ( např. pákový mechanizmus). Pochybuji, že se ten Tvůj držáček větráku na základové desce PC nějak pohybuje :))

dehiup
Ja vim co to znamena. Ten mechanismus ma malou packu, kterou se chladic s vetrackem primackne na tesno k procaku. Funguje to na principu paky...
Uhodneš, co si pomyslíme, když sem nevložíš fotografii celého tvého mechanizmu držícího větráček s chladičem na základní desce PC tak, aby byla vidět i tato část?

lotus*
hodnocení

0x

Klíček...

doplněno 23.06.14 17:45:

Aha, tak ne.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]