Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamka po 70-tce?

Od: culdabulda1* odpovědí: 24 změna:

Ahoj-

občas na mne "vykoukne" na internetu reklama na seznamku po 40-tce, tak mne napadlo - existuje taky ještě seznamka po 70-ce? (kromě domova důchodců)

Ptám se čistě teoreticky, ze zvědavosti a abych "nechcípla nudou" - jak se tady obávají někteří mladí, a rovněž nechci být presidentem zeměkoule. Taky se omlouvám, že "nemám jiné starosti" - ale jsem v důchodu a mám se v tomto "kapitalismu" celkem dobře, tj. normálně. Tak děkuju za pochopení. Čulda.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, a není seznamka pro lidi po 40-tce i pro všechny starší čtyřiceti let? Jinak, na Lidé.cz je poslední kategorie 60 a více - takže, potom už to je jen o schopnosti trefit písmenka na klávesnici a pochopit ještě i psaný text . Zdravím!

doplněno 17.10.15 10:08:

No, já jsem asi nikdy netoužil po tom, státi se ženou (z mnoha důvodů). Ale, říká se, že ty starší ženy upřednostňují knížku, pejska nebo zahrádku. Asi jen málo z nich touží po starosti (starání se) o dědka. A jestli touží po mladém? Tak, to nevím. Ovšem, je možné, že blížící se žár kremační pece ještě dokáže nějakou stařenku rozpálit . No, ale to je hodně hnusné (co jsem napsal), že?

doplněno 17.10.15 11:33:

Tak, dědečka asi nikdo nechce, ale starší ženy šanci mají (i když trochu jiného druhu): zpravy.idnes.cz/...

culdabulda1*
hodnocení

- bene - dobrá odpověď - cožpak o to - mužskejch po 70-ce se tam najde dost - a docela pěknejch - ale i oni hledají většinou ženy do 60-ti.

"Stařenky" by, jak tak koukám, mohly mít úspěch leda v kategorii, kde by hledaly partnerku i třeba kočky a psi. Nechápu, jak se někomu může líbit být žena (povzdech).

culda,,já nechápu,proč muži po 70sátce chtějí šedesátnici. K čemu? Jako ošetřovatelku,,plodit už děti nebude,,co jí takový muž může nabídnout.Takový děda má své návyky jistě jako každý,ale já bych vedle sebe už nemohla mít takovýho chlapa.Není jak ai ustelu tak si lehnu. Jsou tady děti a ještš si uvázat chlapa? Jen to ne! Ale ti chlapi jsou ješitové,je mi to k smíchu. Jak si představím,že mi je 60sát a mám vedle sebe sedumdeeátníka,tak tohle bych nechtěla.Ani na povykládání --ne--.Ještě to jde,jak jí je 40 a jemu 50 ,,

culdabulda1*
hodnocení

bene -

no "hnusné" ... - on té "peci" nikdo neuteče, tak proč si z toho nedělat alespoň srandu, když už nic jiného nezmůžu.

Ale i já souhlasím se zdejšími "rádci" - ani já už bych si ve svých letech nechtěla zvykat na nového "dědka" - všichni už máme rádi svůj klid, - jenom jsem si "posteskla" nad stářím (navíc je venku sychravo) - holky si mnohdy neváží mládí a berou jako samozřejmost, že jsou "obletované" - navíc toho spousta z nich ani nedovede využít - a když jsou staré, tak už je nikdo nechce.

Jen mne tak, v této souvislosti napadlo, jestli mají ženy po 70-ce ještě nějakou šanci, pokud by o to tedy samozřejmě stály. A inspirovala mne ta internetová reklama na seznamku po 40-tce. Holt "žeru" reklamy. Tak zdravím.

culdabulda1*
hodnocení

no bene - tak to raději tu kremaci !

vejcenatvrdo
hodnocení

0x

Seznamky mně přijdou eklhaft, nebylo by lepší seznámit se na nějakých akcích pro seniory? Například zájezdy (nikoliv šmejdí), nebo výšlapy s KČT. Z doslechu vím, že členové KČT se dělí na "mladé", kteří se sveřepě snaží nahonit kilometry a starší, jejichž cílem je příjemná procházka v dobré společnosti. Zároveň při podobných akcích dojde k přirozenému tříbení, kdy můžete bezpečně vyhodnotit potenciální protějšek mnohem dříve, než u společné večeře v restauraci a předejít tak unáhleným rozhodnutím. *cteni*

andri*
hodnocení

0x
Byla by.Ale az takovy zajem hledat protejsek by dle me nebyl.Vetsinou maji zeny po 70 deti ve veku 40 ti let,takze nemaji pocit samoty a tu a tam nekdy za babickou zavitaji i s vnoucaty a semtam neco opravi.Proc by si stara pani na stary kolena domu brala ciziho muze o ktereho By se starala?Nekdy jsou to zeny verni svym jedinym partnerum v zivote,nebo ženy kteri maji znamych dost a jediny co je po sedmdestace tizi chodit na Kar a loucit se snema.
Tot muj nazor...
doplněno 17.10.15 10:17: Urcite bycch si poridila po 70 psa nebo kočičku ale rozhodně ne chlapa.Abych denne varila a cetla s nim noviny u kaficka.

pt®
hodnocení

0x

Ahoj, culdo, ono asi těch lidí po 70 není tolik, co mají chuť se seznamovat a i kdyby chtěli, tak si myslím, že spíš se najdou ve velkých městech a nebo jsou v různých koutech republiky a měli by k sobě daleko. Pokud jde o mně, mně už by žádný chlap nesměl přes práh vstoupit. Maximálně bych šla na kafe, na oběd, na výlet a podobně, ale žít s někým, to už ne. Zatím mám manžela a manžel mně, taky jsme za ten život spolu už tak nějak sehraní a známe své přednosti i chyby a nevím, nevím, jestli by si člověk zvykl na novou, jinou náturu, jak muž, či žena. Ale chápu tě, nuda je nuda a venku je sychravo. Tak třeba nás tu někdo i pobaví. - pt

culdabulda1*
hodnocení

pt -

- a navíc ani to "eskymo" u nás v Penny už teď dlouho nemají !

pt®

culdo, u nás už také není k mání, ale nějak se za čas zase objeví. Ale víte, co mám za objev? V Lidlu, jestli stojí i u Vás, tak tam mají zmrzlinu v kornoutech, různé příchutě, ale já miluju tu jahodovou a je asi 7,90 Kč. Jasně, že to "eskymo" vyšlo asi na 5,50 Kč, ale jahová chuť je zase změna, tak zkuste koupit a ochutnat. - pt

tojeono
hodnocení

0x

To je ono. Mně je přes 70. Partnerce v tanečních 40, protože ty okolo 60 chtějí akorát sedět u kafíčka a nebo bloumat po Poraďte.

doplněno 17.10.15 13:50:

Kdo ví jak na tom je terrybogard. Možná dutá hlava.

doplněno 17.10.15 15:03:

Kdo říkal candrbál. Takových všude je a vlastně nic neumějí. My tančím ve stylu Stardenc. A kdo říkal zdravé nohy. Dvakrát po zlomenině o 4 cm kratší. To se musí jít jinam, tam to znovu zlámou, natáhnou a už je to akorát.

pt®

Ale jasně, jen si zatancujte, když máte zdravé nohy. Mluvila jsem se sestřičkou z rehabilitace, říkala, co se nadře s babama, které jezdí po lázních a schánějí chlapy na candrbály a nohy mají prý zdravé - až na tu hlavu. A má pravdu.

hodnocení

0x

já viděla poměrně dost inzerátů na seznámení této věkové kategorie ve vesnických novinách - možná u baráku druhý pár rukou chybí víc než v paneláku? a taky si myslím, že většina lidí starších 70 nebude věřit nějaké seznamce, ale spíš tomu inzerátu...

terrybogard
hodnocení

0x

Spíše bych vám to nedoporučil. Něco podobného řešila moje teta a tohle seznamování kolem 70ky má moře úskalí. Předně muži se dožívají asi o 8 let méně než ženy, takže v těhle letech je moře vdov a minimum pánů k mání a ti co ještě žiji, mají procentuálně dost neduhů, počínaje počínající demencí a vývody ze střev konče. Své tetě, jsem poradil, užívej si klidného stáří, nevíš co máš. Pokud ale potkáte po městečku nějaké kamarády, poplkáte a přijde to tak nějak samo, možná takhle je to nejlepší., oprášit třeba nějakou starou lásku...Zkusit můžete vše ale já bych byl skeptický, velmi skeptický a opatrný k inzerci.

eulalie*
hodnocení

0x

Čuldo, nedávno tu byla otázka, proč je tolik mužů po šedesátce tak protivných. Z tohoto důvodu usuzuji, že příjemných, aktivních mužů s vyšším věkem ubývá. Tak s kým by se ty sedmdesátnice seznamovaly? A muži sedmdesátníci by asi zase na druhou stranu chtěly ženu mladší, dokonce o hodně mladší a oni si mohli užívat. A když ne užívat, tak aby měla sílu okolo nich skákat a opatrovat je.

host*
hodnocení

0x

Na koncertech televize Šlágr je vidět, že divaček 60+ je mnohem víc než diváků věkově blízkých, totéž s tanečníky. Spousta tančících párů je žena se ženou, jen některé mají tanečníka. Ve věku, kdy jsou ženy ještě křepké, dovedou se bavit, tančit, chodit na koncerty svých miláčků (jak říká pan Peterka) se muži podobných zábav neúčastní nebo nejsou. Možná je to velká příležitost k seznámení, ale zřejmě s podobnými ženami, své muže si ženy hlídají a svobodní v tomto věku neexistují.

Jen poznámka: na koncerty televize Šlágr chodí i mladí, zvláště na Moravě a na Slovensku, kde nemají předsudky z lidové hudby nebo jiné hudby, než té která se hraje v jiných rádiích.

cechacek*
hodnocení

0x

Cukla zachovejte klid a pohodu, než mít doma opelichaného dost často s pivním pupkem povalujícího se tvora na gauči s lahváčem v ruce, čučením do Bakalovejch neb koblihovej denních blábolek, případně na prolhanou bednu, kde na př. vetšinou 22 milionářů honí kulatý nesmysl, je lépe sledovat naše neobyčejné lidi u koryt. Moje sousedka pravila, po aferkách podvodníků, zlodějů, a.p. vyšších policejních důstojníků, hejtmanů a spol, mám občas z toho orgasmus, který je lepší než mít doma povaleče s gulama a to ještě nevím jak to prožívají jejich přítelkyně, milenky, spononzorky a.p. většinou o 20 a více jar mladší. Tolik moje sousedka, kde tuto světlou generaci, která převážně pracovala dlouhá léta při budování komunismu a později čech-kapitalismu nazívají přestárlou a již přesluhující.

culdabulda1*
hodnocení

- děkuju za všechny odpovědi - jen mne tak napadlo, jestli se nejedná v případě stařenek o diskriminaci !

- jakoby nestačilo, že jsme furt znásilňovány, "ukamenovávány" , zabíjeny, zahalovány do "burek", musíme trpět při porodech ... a ještě se s námi po 70-ce už nikdo ani nechce "seznámit" - leda tak úchyl, znásilňující stařenky.

- a to si tady ještě někdo "stěžoval" , že to mají ženy lepší !

doplněno 18.10.15 10:39:

- babkazov -

svůj dotaz jsem sem vložila spíše pro zasmání - protože jsem už taky stará, tak vím, co to obnáší - ale pokud se týká těch léků - kdo nějaké léky nebere?! - a v ještě mnohem mladším věku.

Spíše bych řekla, že pán měl asi něco "s hlavou" - když se takhle blbě zeptal. Už pionýři (nebo kdo) měli heslo : "vždy připraven" !

doplněno 18.10.15 11:13:

kerberos -

- no a právě - "vo tom to je" ! - ženy kolem 70-tky na seznamkách jsou - ale pokud tam jsou i muži - chtějí "stařenky"? - nechtějí !

tojeono

Ono to je malinko jinak. Ti pánové možná nechtějí ty sedmdesátky, ale aspoň to nezveřejňují. Zatímco ty sedmdesátky mají většinou požadavek aspoň o deset let mladšího.

Zapomínají na jednu věc, že poptávka se musí krýt s nabídkou.

hodnocení

0x

Já si myslím, že není zájem. Každý podnikatel dělá všecko pro to, aby vydělal. A tady, v okruhu starých lidí, rozhodně nevydělá. ;) Přidám odposlechnutou historku. Na inzerát se starší paní sznámila se starším pánem. Volali si několikrát. Líbil se jeden druhému a tak se dohodli, že pán přijede. Paní běžela k holiči. Když přišla domů, pán volal a chtěl vědět, jak si myslí, že se u ní dlouho zdrží. Že má sice času dost, ale potřebuje vědět, jestli si má vzít sebou léky, které je zvyklý brát v 7 hodin večer. *sok* Tak nevím. Zasmát se nebo zaplakat?

pt®

"babkazov", že on myslel tím lékem, viagru? :-D - pt

kerberos
hodnocení

0x

Badoo je velká seznamka, kde si můžete zadat konkrétní kritéria, dokonce zadat si počet kilometrů od konkrétního města nebo vesnice. Ze srandy jsem si zkusil najít lidi ve věku kolem 70ti a nějaké ženy tam jsou. Takže nepochybuji, že tam budou i muži. Co se týče nějakých plateb, vystačil jsem si i bez placených výhod. Kdo ví jak používat Badoo, nepotřebuje za nic zbytečně platit.

Tak lovu zdar!

korina*

zdravím všechny po 60tce i před ní.Jukla jsem na " poradte a nedá mi to připsat pár vět.Taky se blížím k té 70ce, neumím si to představit ale ,nic s tím nenaděláme.Koloběh života je neúprosný.Snažila jsem se taky sblížit s tou druhou polovinou lidstva ale neuspěšně. Je to jednoduché. My ženy jsme pro romantiku, procházky , na kafíčko , povídání a potom možná i to co patří ke každému vztahu ve 20 nebo 70 ale záleží na obou jak k tomu přistupují. A v tom je ten zakopaný pes"" Muži mají mindráky a předem to vzdávají, Raději to pivko a fotbal. A to teda né když už tak už. Dámy co vy na to?

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Řeklo by se ,,Vážné téma,, . Ale i v tomhle se dá něčemu zasmát.

Koncem 80tých let za nami mladými přijela moje maminka. To jí tenkrát bylo skoro 70 let a tak mezi řečí z ní vypadlo, že klofla chlapa. Staříci se scházeli v Klubu důchodců a s pochopitelnou přesilou ženských. Chodil tam s nima taky jeden štramák, co mu bylo 81 let. Dvě baby se tam o něj dokonce porvaly. A on odešel s mamkou. Asi prožívali chvíli hezké období. I na pomalý taneček do Pivovarské restaurace u pivovaru ve Vratislavicích si občas zašli. Dokonce ji koupil a daroval nějaký prstýnek. Po pár letech umřel. Ale, do konce byl v docela dobré kondici. Ty ostatní dámy to měly horší. Chlapi prostě odchází dříve. Jak ze schopnosti, tak ze života. Ale, život už je takový.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]