Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gumoví medvídci k jídlu

Od: saranaa odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

nevěděla jsem co si vybrat za rubriku, tak jsem to zařadila sem.

dneska jsem jedla gumové medvídky. A pokaždé když je jim tam jsou v balíčku červení, oranžoví a žlutí a zelení medvídci. Ale proč je zelených vždycky nejmíň. Vždycky to tak je a stalo se mi to také u bonparu? proč to tak je?

Díky za rady. Vím že, se zaobírám kravinama, ale mě to zajímá :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Protože jsou nejlepší. A toho nejlepšího je ve směsi vždycky nejmíň.

doplněno 14.06.14 18:13:

Olafe, u těchhle jsi taky čekal na prostřední část?

Gumoví medvídci k jídlu

Ládin *palec* Ano,protože jsou nejlepší.Také je vyzobávám,a ty oranžové a žluté nechci.Tudíž předávám dál kolovat *smich*

olaf71*

rád jsem se stával součástí kola, když kolovaly Lékorky. nikdo nechtěl prostřední část ( pendrek ) a mě moc chutnal

olaf71*

ty jsem zobal komplet. už ani nevím, jak se za zlatých časů jmenovaly

Jméno si už taky nepamatuju, ale když jich člověk snědl na ex pytlík, dokázalo po nich být docela těžko. Dneska se dost těžko shánějí. *smich*

hodnocení

1x

Na to by vám asi odpověděl výrobce...

Mne jen napadá, že zelená vypadá moc zdravě, a co je zdravé, se špatně prodává, takže možná proto :) :) :)

hodnocení

0x

Červená, oranžová i žlutá upoutají pozornost kupujícího víc než zelená.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]