Nejste přihlášen/a.
Vaše adresa byla zařazena mezi nedůvěryhodné, proto bude Váš příspěvek uložen a bude čekat na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době. Nemůžete vložit obrázek ani anketu. Děkujeme za pochopení. Co to je za prohlášení , po letech na poradňe se mi tam dnes u vkládání otázky objevil tento odkaz . Jaktože je po 3 letech adresa neduvěryhodná?
Dobrý den, buďte rád, že se Vám to stalo jenom na poradně. Ztráta důvěry by byla horší např. za minulého režimu pro člena KSČ . Zkuste napsat stokrát "Já už to neudělám." a pošlete to na adresu ředitelství této poradny. Jistě budete omilostněn. Zdravím!
A vidíte - já jsem nyní zjistil, že už nemohu hodnotit odpovědi, protože jsem vyčerpal celou kapacitu na 24 hodin. No, tak si počkám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.