Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedůvěryhodná adresa co se stalo?

Od: luigi® odpovědí: 5 změna:

Vaše adresa byla zařazena mezi nedůvěryhodné, proto bude Váš příspěvek uložen a bude čekat na schválení moderátorem, nevkládejte jej vícekrát. Schválení probíhá v rozmezí několika minut až po pár hodin v závislosti na denní době. Nemůžete vložit obrázek ani anketu. Děkujeme za pochopení. Co to je za prohlášení , po letech na poradňe se mi tam dnes u vkládání otázky objevil tento odkaz . Jaktože je po 3 letech adresa neduvěryhodná?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Zpytuj svědomí, kdo na 20 otázek o škodě Favorit a Felicia odpověděl, ať to hodí ze skály...
olaf71*

to se divím, že mám stále důvěru

hodnocení

Děkuji za vysvětlení a již jsem podnikl kroky ,aby se toto již neopakovalo a děkuji za kladné vyřízení. Nerad bych kvůli něčí hlouposti přišel o důvěru na této poradně a o poradnu samou . S pozdravem Luděk

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, buďte rád, že se Vám to stalo jenom na poradně. Ztráta důvěry by byla horší např. za minulého režimu pro člena KSČ . Zkuste napsat stokrát "Já už to neudělám." a pošlete to na adresu ředitelství této poradny. Jistě budete omilostněn. Zdravím!

doplněno 31.05.14 19:30:

A vidíte - já jsem nyní zjistil, že už nemohu hodnotit odpovědi, protože jsem vyčerpal celou kapacitu na 24 hodin. No, tak si počkám.

hodnocení

0x

Nevím, ale stalo se mi to, když jsem se přihlásil svým jménem z jiné než bežné IP adresy. Shodil jsem to a přihlásil se znovu a bylo to OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]