Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím se poznat sám sebe

Od: pavelirk* odpovědí: 10 změna:

Ahoj prosím vás zde na poradte.cz mám takový problém je mi tepreve 15 let a ve škole dělám docela problémy možná je to kvůli něčeho jiného ale nevím čeho bojím se poznat sám sebe a mám ze sebe trochu strach nebo spíše z toho co bych zjitil neznáte někdo nějakého dobrého psycho terapeuta.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirinda77*
hodnocení

0x

Ano znám, je to metodička prevence, a umí řešit problemy hlavně s dětmy, ukáže ti co je to dnešní doba, umí se k problemu postavit v čele.. je chytrá a určitě ti pomůže..

pavelirk*
hodnocení

Jejda děkuji tak rychlou odpověd jsem nečekal. Máte s tou paní nějaké zkušenosti dost by mi to pomohlo napište jestli je kvalitní vyzná se v dětech a jejich problémech nebo prostě bych potřeboval jestli by mi s tím pomohla, trošku to rozvďte přece nebudu z jedné věty hned věřit že je perfektní ale jinak děkuji za rychlu odpověď a těším se na další.

jirinda77*

Ano je kvalitni vyzná se v dětech, svoji práci odvádi kvalitně, rozumí si s nima a maji k ní respekt a uctu, neboji se ji s čimkoliv svěřit a ona se to pokusí nějak vyřešit, zkušenosti mam takove že se jí svěřím s osobnim problemem a ona i když se jí to vůbec netíka tak ho vyřeší a s radostí, je citliva empaticka žena..

pavelirk*
hodnocení

Podle tvého (budu ti tykat vysvětlím) podle tvého ´´vůbec netíká,, soudím že budeš asi taky žák takže s ní máš podobné zkušenosti se kterými bych já potřeboval poradit? Popř.. její jméno jestli by jsi zde nezmínil díky.

jirinda77*

Ona je kvalita sama o sobě, nechci to tu řešit jen ti vysvětluju že ti s čímkoliv pomůže je na to dobrá

pavelirk*
hodnocení

A řekl by si její jméno abych jí mohl nějak kontaktovat snad mi pomůže

iz*
hodnocení

0x

Jaké problémy děláš ve škole? Proč si myslíš, že je potřeba školní problémy řešit s psychoterapeutem?

doplněno 13.02.13 06:04:

Já ti nechci moc vymlouvat, protože je dobře, že chceš problém řešit, ale nemyslím si, že by rušení bylo důvodem k návštěvě psychoterapeuta.

A pokud o sobě někdy nevíš, viděla bych to spíše na zdravotní problém (psychoterapeut není lékař) ...

pavelirk*
hodnocení

No většinou vyrušuju a provokuju učitelé konkrétně nebudu to říkat a myslím si že je to třeba probrat s psychoterapeutem protože někdy o sobě vůbec nevím

hodnocení

0x

Vtip je v tom, že nepíšeš, odkud jsi. Když Ti poradí někdo dobrého terapeuta z Brna, a Ty bydlíš v Aši, tak Ti to bude asi houby platné...

Jinak k Tvému věku bych spíš volila psychologicko-pedagogickou poradnu v místě bydliště, která spolupracuje s Tvou školou, takže by mohla pro Tvou školu vyhotovit zprávu, aby ve škole třeba brali v něčem na Tebe ohled...

senior
hodnocení

0x

Pavle v tvym věku provází člověka fakt velký bouřlivý a nečekaný změny neboj se jich, neboj se nakouknout sám do sebe. Každý je ojedinělý a každy máme v sobě nějakou tu negativní vlastnost z toho si nic nedělej ale je potřeba je zvládnout to je druhá otázka no.. Taky si pamatuju že jsem se v sobě nevyznal. Vem to tak že na rozdíl třeba od jiných máš snahu být lwpší a už to je signál silný osobnosti, charakteru, neboj se ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]