Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
možná si budete myslet že není normální když člověk neví co pořídit partnerovy na narozeniny.
U nás je to složeté, už dlouho přemýšlím a plánuji, jenže vše co jsem měla vymyšleno si moje drahá polovička v uplynulých měsících koupila sama. V sobotu mu bude 26. Když jsem po něm chtěla aby mi řekl co chce, přemýšlel a vždycky došel k tomu názoru a že to a tamto nepotřebuje, to má, to je zbytečné, to je naobtíž a nic kloudného z něj nevypadlo krom bot od vietnamců, a to mi přijde jako dárek hrozný protože boty na 200 si přece může koupit kdykoliv sám.
Nemáte někdo nějaký tip na netradiční dárek co opravdu potěší a nebude ,,jen" vybalen z krabice?
Tak co se vyprdnout na ryze "praktický"dárek, a dát mu něco jiného? Třeba zaplatit společný pobyt někde, kde to máte oba rádi( třeba hory,moře nebo wellness) a nebo třeba rum Zacapa Centenario X.O. Solera Gran Reserva Especial, má krásné balení, které udělá radost, stojí kolem 4 100 Kč, a je z Guatemaly.Nebo třeba nějaké kvalitní hodinky? Nebo řetízek, prstýnek?
doplněno 19.05.14 13:47:Aha, no omlouvám se, nevěděla jsem cenovou relaci Ono je těžký, koupit dárek do 500 Kč aby byl doma mužskému něco platný... Tak třeba nějaký parfém? Vyberte mu parfém třeba podle toho jakou má rád značku auta a podle toho mu ho vyberte, na shopech je najdete do 500 Kč, a válet doma by se mu to nemělo
Tak co třeba nějaký dárek do ložnice na společné hrátky?(erotické kostky, nebo jiné hry,bonbonové slipy,činku na penis,čokoládu na malování na tělo, čokoládový masážní set, nebo ještě přitvrdit) nebo mrkněte třeba sem: bestdarky.cz/...
I když jsme spolu už 4 roky, nechci mu dát nic drahého (tak cca 500) k narozeninám, svátku nebo na vánoce vždy dostanu ,,blbosti" v řádu stovek (poteší že si vzpoměl ale věci od něj leží v šuplíku kvůli nevhodnosti, nebo proto že už to mám) k minulým narozeninám dostal tiskarnu, předtím basák do auta, předtím simulátor k pc herní klavesnici a myš (vše okolo 2000-3000) a mě už nebaví a ani nemůžu tolik utrácet (přišla jsem o práci).
Hodinek má asi 15 a nenosí je, řetízky, prstánky, náramky taky nenosí, nepije. Není ani na sladké a ani na uzeniny nebo jiné pochoutky ze kterých by se dal udělat třeba dárkový koš.
A co mu udělat jednoduše kosmetický balíček?
doplněno 19.05.14 13:57:Jaké má záliby? Co třeba dárkový poukaz, ať si koupí sám co chce ve vybraném obchodě?
Parfému a koliských má celou poličku. Sprcháčů a jiné kosmetiky má taky mraky. Proto je těžké něco vymyslet
Dělá nebo spíš dělal rc modely letadel, sem tam se vrtá v motorce (Jawa 250), je automechanik a poslední dobou má aut plný zuby. Minulý rok jezdil na kole ted nic. Věnoval se goecatchingu. Rádi jsme jezdily plavat a na tůry, do přírody. Všechny koníčky co měl tak nějak opadly. Jediná jeho aktivita v posledním půl roce je televize. Proto taky píšu sem jelikož mě nic nenapadá. Na vánoce jsem mu koupila spalovák do letadla ado teď leží v krabici. Chtěla jsem spíš tip na nějaký vtipný orginální dárek.
je to veterán a nevyznám se v tom. cointy má, razítko, nálepky, travelbugy má 2 někde na cestě ale na keši byt někdy na podzim takže je to zbytečný. Jak už jsem psala, přijde z práce a sedí na televize a vikendu vztane a sedí u televize a není možný ho někam vytáhnout. Měli jsme jet 3týdny zpátky na skolevsko a musela jsem to rušit protože prostě nechtěl. Nejdřív jsem chtěla pořídit pejska po kterém touží ale pan domácí si postavil hlavu :-/
Nakonec jsem se rozhodla pro tricko darkyhry.cz/... a pár drobností s celkouvou ceno necelých 700.
Všem moc děkuji za nápady a rady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.