Nejste přihlášen/a.
Všude čtu, že keramická pánev nepřipaluje a je téměř dokonalá. Já mám jinou zkušenost - připaluje a pořád, na plynu, el. sporáku..., a to si na to dávám velký pozor a stejně nemám šanci. Zlatý teflon. Má někdo podobnou zkušenost?
Mám malou i velkou pánev od Tescomy a zlobí obě a levné rozhodně nebyli! Našla jsem tohle:
takže už mám jasno a už si je nekoupím - opravdu jsem zklamaná.
Teflonka to jistí.
On ten keramický povrch je hodně podobný smaltovanému, takže co by jste od toho mohli čekat? Teflon, je opravdu teflon.
Taky jsem měla pánev od tescomy, ze začátku bez problému, ale pak se mi začali věci hodně připalovat a povrch se mi zbarvil do hněda Nevím co bylo špatně, ale s pánví jsem se rozloučila a šla do koše
Ten mám nově pánev od Astonu, jestli někdo znáte, z jejich série s odnímatelnými rukojeťmi (doufám že je to gramaticky správně, ale jistá si nejsem
), zatím se nic nepřipaluje, uvidíme, ale prozatím spokojenost.
Pánví s různým povrchem mám několik. Ale jediná, která je naprosto spolehlivá, je pánev z Mechaniky Praha. Bez problémů a bez jakéhokoli náznaku poškození potahu funguje už cca 30 let. A to byla kupovaná jako kazová za poloviční cenu.
O věcech staršího data se raději nemá cenu ani zmiňovat - byla to vesměs kvalita! Dneska jsou to všechno "šunty" - drahé či levné..., a co mě štve nejvíc, jak do nás neustále hučí - "buďte ekologičtí", ale přitom se vše dělá pro to, aby to tak nebylo. Smutné. Hlavně, že máme jasno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.