Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Keramická pánev

Od: astik odpovědí: 9 změna:

Všude čtu, že keramická pánev nepřipaluje a je téměř dokonalá. Já mám jinou zkušenost - připaluje a pořád, na plynu, el. sporáku..., a to si na to dávám velký pozor a stejně nemám šanci. Zlatý teflon. Má někdo podobnou zkušenost? :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

A jakou pánev (značku) máte? Pokud něco s cenou za dvě kila ani se nedivím. Já jsem dom koupil keramickou pánev za skoro litr a pohoda a krása

hodnocení

0x

Mám malou keramickou pánev se silným dnem za 3 stovky. Smažím na tom steaky a nic se nepřipaluje.

astik
hodnocení

Mám malou i velkou pánev od Tescomy a zlobí obě :( a levné rozhodně nebyli! Našla jsem tohle:

hobby.idnes.cz/...

takže už mám jasno a už si je nekoupím - opravdu jsem zklamaná. :(

Teflonka to jistí. *smich*

On ten keramický povrch je hodně podobný smaltovanému, takže co by jste od toho mohli čekat? Teflon, je opravdu teflon.

monna

Taky jsem měla pánev od tescomy, ze začátku bez problému, ale pak se mi začali věci hodně připalovat a povrch se mi zbarvil do hněda :( Nevím co bylo špatně, ale s pánví jsem se rozloučila a šla do koše :( Ten mám nově pánev od Astonu, jestli někdo znáte, z jejich série s odnímatelnými rukojeťmi (doufám že je to gramaticky správně, ale jistá si nejsem :-D), zatím se nic nepřipaluje, uvidíme, ale prozatím spokojenost.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Pánví s různým povrchem mám několik. Ale jediná, která je naprosto spolehlivá, je pánev z Mechaniky Praha. Bez problémů a bez jakéhokoli náznaku poškození potahu funguje už cca 30 let. A to byla kupovaná jako kazová za poloviční cenu.

astik
hodnocení

O věcech staršího data se raději nemá cenu ani zmiňovat - byla to vesměs kvalita! Dneska jsou to všechno "šunty" - drahé či levné..., a co mě štve nejvíc, jak do nás neustále hučí - "buďte ekologičtí", ale přitom se vše dělá pro to, aby to tak nebylo. Smutné. Hlavně, že máme jasno. ;)

Já jasno nemám. Vždy se mi na pánvích vše připalovalo dokud sem nezačal používat keramickou. Paráda! A jak se to krásně umývá. Ale značku po mě nechtějte.

moula*
hodnocení

0x

Nepřipaluje pánev, ale kuchař !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]