Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bulvár. Líbí, nebo vadí?

Od: humbucker* odpovědí: 10 změna:

Ahoj. Jak to s ním máte? Potřebujete ho, nebo Vás zlobí, štve? A i ten shovívavý, nebo možná až ,,hodný,,? Nebo by se měl zakázat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Proč zakázat? Dikobraz už nevychází, bavím se tedy u bulváru, jen ty zprávy nijak neprožívám... :)

doplněno 16.04.14 22:44:

@ben velmi nesouhlasím !
Myslím, že jsem svéprávný člověk, jak u voleb, tak i ve volbě toho co čtu a sleduji. A jen proto že občas pro odreagování a pobavení čtu Blesk nebo čučím na Novu, tak fakt nehodlám být zbaven možnosti spolurozhodovat o budoucnosti tohoto státu!
Nezlobte se, ale tady jste trošku přestřelil... :(

doplněno 16.04.14 23:16:

@ben "čtenáře bulváru a diváky komerčních TV bych tak nějak demokraticky zbavil volebního práva" - NE, tato Vaše věta se mne trošku dotkla, srovnáváte nesrovnatelné! *stop*
Mnoho rozumných lidí si rádo přečte Blesk a jukne na Novu, a přitom těm zprávám nemusí věřit a vědí, koho chtějí volit a proč...

doplněno 16.04.14 23:29:

@ben večer si opravdu nekazím, ale bulvár jsem přirovnal k zaniklému Dikobrazu, to snad mluví za vše, dobrou... *slunce*

Souhlas.

Sám to nekupuju, zbytečně utracených 12kč (nebo kolik ten Blesk stojí). Když se to doma objeví, tak něco přečtu, ale neberu to jako svatou pravdu.

Máti občas koupí Rytmus života, to je náhrada za Dikobraz více než adekvátní. Kde se na něj (Rytmus) hrabe Blesk a Aha :-D

Každý druhý nadpis je jen spekulace, nejlépe s otazníkem, aby nebyla žalovatelná. A nejlepší je, když je celý článek poskládaný z otázek.

hodnocení

0x

Bulvár mě celkem nijak nezajímá. Jenom mě strašně pobuřují články TRAPAS! Ta či ona celebrita neuhlídala sukni! a přitom jim sprostý fotograf strká nos až mezi kolena, aby vyfotil pod úzkou sukní kalhotky... To je trapas toho fotografa, ne té ženy. Kolikrát si říkám, ten musel ležet na chodníku, aby ten foťák dostal do výše kolen sedící ženy.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zakázat ne, ale stačila by ignorace. Bohužel, většina lidí toho není schopna a miluje senzace. Již dříve byla v každých novinách nejčtenější Černá kronika (když ještě u nás nebyl bulvár). Bulvár bych ponechal, ale čtenáře bulváru a diváky komerčních TV bych tak nějak demokraticky zbavil volebního práva. To jsou ti, kteří se potom ptají na poradně koho mají volit - vůbec nemají přehled o skutečném dění. Zdravím!

P.S. Myslím, že bulvár u nás zanikne v okamžiku umrtí I. Bartošové.

doplněno 16.04.14 22:50:

hop - ale, Vy se potom neptáte na poradně koho volit. Tak, co to je za lidi? Diváci ČT24 to asi nebudou. A podívejte se jak byla úspěšná přímá volba prezidenta. Ovšem, tam se asi také neshodneme.

doplněno 16.04.14 23:23:

hop - snad Vás uklidní to, že já nemám tu pravomoc zbavovat někoho volebního práva.

A proč rozumný člověk čte bulvár, kterému nevěří? Na to nemám slušnou odpověď. Ale, kolego, to není namířeno proti Vám, tak nebuďte vztahovačný a nekažte si večer.

ben:

volba pezidenta dopadla tak jak dopadla, protože média a rozhodně ne "bulvární" dokázala téměř polovinu národa zmasírovat tak, že byla schopna volit spící, mumlající, degenerovanou kreatůru - to by byla teprv ostuda :-D

joudic*
hodnocení

0x

ctenare to ma, tak co... zajima me to stejne jako katalog zenskeho pradla nebo rybarsky pripadne myslivecky zpravodaj haha :-D
kdyz uz bych neco zakazal, tak ojebavani jidla s likvidacnimi pokutami vypoctem nejakym koeficientem dle rocniho obratu, treba pokuta za ojeb ve vysi celorocniho zisku prodejce + nastaveni receptur (kdyz to neumite vyrabet poctive, budete to vyrabet podle statniho mustru)... to byste videli jake by bylo cisto do 2 mesicu :) a cela evropa by sem jezdila nakupovat potraviny pokud by to retezove nezavedli hned i tam :)

doplněno 17.04.14 02:21:

jinak volit by mel jen ten, ktery neco odevzdava do statniho rozpoctu, o tom snad zadna...proc by mel pasazer ve vlaku bez zaplaceneho listku si vymyslet, co by meli podavat v jidelnim voze, a za jake ceny...

Nebo jak muze clovek, ktery neprispel ani korunu na bečku na zahrade, urcovat jaky druh piva se koupi, a jake maso se bude opekat :) ma byt rad, ze bude zadarmo chlemtat nejake pivo a zrat u toho nejake maso, oboji koupene z penez tech, kteri prispeli

hodnocení

0x
Nekupuju, kdyz se mi to dostane do ruky tak si to prectu, ale beru to s rezervou. Celkem dokola tam je kramny, ivetka atd... Nekdy moc smesne

hodnocení

0x

Včera jsem se dívala na čt 2 na Dělníky bulváru. Musím vám říct, že máloco se mnou takhle zamává, jako to udělal tenhle dokument. Chvilkami se mi dělalo špatně! Bez nadsázky. A když jsem už sahala po ovladači, jakože to už dále nedám, Pavel Novotný pravil, jen tak, mezi řečí: " . . . na tenhle pořad udělali konkurz. Mohli mít kohokoliv a dali to koktavému zmrdovi, jako jsem já. Děsí mě ta moc, ale užívám si jí, protože jsem za ni moc dobře placen. Máme 1.700 000 čtenářů. Stále. Děláme jen to, co lidi chtějí." Zvedal se mi z něho žaludek, ale vpodstatě má pravdu. Je mi z toho smutno. *sok* Jestli tenhle dokument máte kde shlédnout, nenechejte si ho ujít.

babkazov:

na stránkách CT je to k zhlednutí, mě stačilo když byl nedavno v hydeparku. Lituju ho, je to chudák s IQ tykve :-D

Peníze nejsou všechno, být placen za novinářský hyenizmus zlatými cihlami, tak to bych se radši odstřelil :)

hodnocení

0x

Nemám to také ráda. Veliké palcové titulky na titulní straně: X Y|má milence, rodina jde k ledu.

A pak zjistíte, že to vůbec není pravda. A lidé šílí a dávají za to peníze.

Bulvár čtu na jediném místě. V čekárně u doktora. Někdo tam nosí stará čísla časopisů Pestrý svět a Rytmus života. A než bych louskala letáky o prostatě a rakovině kůže, raději si prolistuju tohle. Ale žádné velké potěšení z toho nemám a nevěřím tomu ani z 30 %. Je to prostě proto, abych zabila čas, než na mě přijde řada. Sama nekupuji vůbec. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]