Možná se ptám hloupě, je to tu již podruhý, ale co to vlastně znamená dělat doma křížence?
ukulele*
ahoj kolego, viděl jsi film s Tomášem Holým a panem Kemrem coby Zmijákem, jak vyráběl Pivoně, tak to on myslí, jsou to patlaniny / králičí hlava s ušima a parožím ze srnce
Já jsem se kdysi pokusil doma vyrobit křížence s jednou černoškou, ale ona pak odjela do Ugandy, takže ani nevím jestli se mi to podařilo. Ale jako domácí práce to nebylo špatný.
Byla jiná doba. Křížence jsme plodili s nadšením a v rámci humanitární pomoci rozvojovým zemím a to zcela zdarma. Rozsévali jsme radost a potěšení a odměnou jsou dnes krásní a zdraví rozvojáci.
jestli se ti jedná o domácí práci, tak se obrať na úřad práce v blízkosti tvého bydliště, nebo kontaktuj třeba družstvo pro invalidy, nebo se pokus o kontakt na malé firmy, které by byly ochotné ti svěřit nějakou práci domů...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.