Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych jet na víkend na Slovensko do lesů na túry, však dostala jsem měsíčky. Mám strach, že by mě mohla chytnout zvěř a třeba i roztrhat, co si o tom myslíte? Může se něco takového stát?
Děkuji
Já jsem slyšela to co jsem psala. Myslíte si tedy, že bez obav mohu s měsíčkama do lesa a nic se mi nestane?
Děkuji
Dano neboj se a nevěř všemu, co slyšíš. Klidně vyraž a užij si to. Ani na ulici se na Tebe přece nevrhá každý pes jen proto, že máš zrovna měsíčky..
problémy při menstruaci budete mít, když přijdete do styku se zvířaty, která jsou v uzavřeném prostoru. Např. ošetřovatelky v ZOO, v chovech býků apod. Ano, tam jsou z toho zvířata neklidná a může dojít k napadení ošetřovatelky.
Ve volné přírodě z tohoto strach mít nemusíte.
Sebod v JZD je většina volů a inseminační technik se na nikoho nesápe. Měsíčky, neměsíčky dala bych si v lese pozor na klíšťata, ty potkáte dřív než medvěda.
doplněno 02.04.14 18:26:Koukám, že vtip už nikomu nic neříká. U nás na chalupě když řeknete JZD každý ví kde to je a co to je, když řeknete obchodní družstvo tak vám budou tvrdit, že to tam není.
V JZD jsou možná volové tak akorát ve vedení,ostatně JZD už neexistují,a ve výkrmu hovězího žíru jsou skutečně býci a ne volové.Kastrovat třeba několik set kusů býků se opravdu nevyplatí, a to že býk pozná že ošetřovatelka menstruuje je pravda. Ne že by hned útočil,ale neklidný z toho být může a stát se může cokoliv. Proto taky na takovém pracovišti ženy pracují vyjímečně a když nemusí, tak zaměnastvatel tam ani ženu nezaměstná.
Lidus, nemluvím o volech . Doma jsme měli býky a vím, že když jsem měla měsíčky, tak to poznali. Byli neklidní a byli schopni "skočit".
Pb. V královedvorské ZOO mám hodně moc známých. A ošetřovatelky Vám řeknou, že samci jsou neklidní, jestliže očetřovatelka má své dny.
Dobrý den, patrně budete ještě dívčina školní. Pokud máte zeměpis, tak snad víte, že Slovensko není v Africe (zatím). Jakou divou zvěř tam očekáváte? Teoreticky potkáte medvěda, vlka nebo rysa. Prakticky nepotkáte nic "hodně zubatého". Budete chodit jen po turistických stezkách (dle pravidel) a tam na Vás zvěř určitě nečeká. Ta je ráda, že je mimo civilizaci a nějací turisté ji spíše vadí. Takže, klidně tam můžete jet a vrátíte se neroztrhána. Ale, do Chorvatska raději nejezděte - tam žraloci žerou české učitelky (tedy, prý a už asi 40 let). Zdravím!
Něco na tom asi bude, není šprochu...
V bažinách sice sídlí Jožin, ten ovšem žere jenom Pražáky. Karkulka, chudák, byla červená a na tuto barvu přilákala zlotřilého vlka.
Je to už spousta let, kamarád mi poslal ze slovenských hor pohled s verši. Pamatuji si je dodnes:
Máme se tu dobře velmi,
ač slídějí zde dravé šelmy,
v okolí medvěd rozsápal tři krávy,
ale my jsme stále zdrávi.
Ač života máme namále,
putujeme horstvem dále.
A proč by to asi Luděk s kamarády psal, kdyby to nebyla pravda? Chudáci krávy! Mějte se proto na pozoru! Opatrnosti není nikdy dost. Jaga.
Prominte, ale take jsem se usmala pri cetbe Vaseho dotazu. Prvni co me napadlo, ze , pokud byste se rozhodla v hlubokem lese vykrvacet (rezba sekerou, masakr motorovou pilou ), tak mozna by se na Vas vrhnul vlk, ktery snad na Slovensku jeste volne pobiha Pokud to tedy nebyl vtip
Neblaznete, uzijte si vylet, ma byt krasne pocasi a kvuli mestruaci prece nebudete sedet doma, tedy pokud nejste jednou z zen, co kolabuji a nejsou schopny pohybu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.