Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač vs. Notebook

Od: anonym1* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, co máte radši počítač, notebook nebo netbook?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

1x

Za mě jednoznačně notebook...

01.04.14 08:22
hodnocení

1x
Noťas...

daniell*
hodnocení

0x

no .. notebook je možné přenášet, je menší .. stolní počitač je výkonější a lépe opravitelný. Za mě berte Notebook.

hodnocení

0x
V nadpisu je pc vs ntb a v dotazu ntb vs netbook. Jinak jestli to má být pc vs ntb, tak jednoznačně stolák.

betaraybill*
hodnocení

0x

Do nedávna jsem byl příznivcem klasického stolního počítače. Nyní se už přikláním k notebooku a klidně bych stávající pc vyměnil za notebook podobných parametrů jen ta cena je hrozná. V případě stejných parametrů se bavíme o notebooku za minimálně 20t.

od9b5vil9
hodnocení

0x

Mám jak stolní PC, notebook a tablet.

Nejraději mám stolní, protože mám před sebou výkonný pc s velkou klávesnici, velký 27" monitor a vše mám u stolu s ergonomickou židlí. Tohle vše dohromady mi nic jiného nemůže poskytnout.

hodnocení

0x

Počítač

Za mně určitě pevné PC a pevný levný notebook na cesty.

hodnocení

0x

Takto se moc neda odpovedet. Notas i PC, kazde na neco jineho. Na praci ale notas a docking

hodnocení

0x

Netbook

Každý má svá pro a proti, nemohu říci co mám radši. Pracuji na tom co mi k dané práci zrovna nejvíc vyhovuje :)

Pokud je to doma, něco většího a náročnějšího - tak PC, pokud to chci dělat někde jinde tak notebook, jinak nosím u sebe malý netbook, tablet mne zatím dostatečně neoslovil - na to mi stačí mobil :)

hodnocení

0x

Notebook, protože se často převaluju a jsem na něm v posteli, což by s notebookem nešlo a netbook je zase málo výkonný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]