Do nedávna jsem byl příznivcem klasického stolního počítače. Nyní se už přikláním k notebooku a klidně bych stávající pc vyměnil za notebook podobných parametrů jen ta cena je hrozná. V případě stejných parametrů se bavíme o notebooku za minimálně 20t.
Nejraději mám stolní, protože mám před sebou výkonný pc s velkou klávesnici, velký 27" monitor a vše mám u stolu s ergonomickou židlí. Tohle vše dohromady mi nic jiného nemůže poskytnout.
Každý má svá pro a proti, nemohu říci co mám radši. Pracuji na tom co mi k dané práci zrovna nejvíc vyhovuje
Pokud je to doma, něco většího a náročnějšího - tak PC, pokud to chci dělat někde jinde tak notebook, jinak nosím u sebe malý netbook, tablet mne zatím dostatečně neoslovil - na to mi stačí mobil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.