Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lucie Bílá

Od: kahsa* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám dotaz... Je Lucie Bílá cikánka nebo není? Mě přijde že je taková... trochu:) Díky za názor

Nic za tím nehledejte jen mě to zajímá :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Říká se že Bílá cigánka je horší jak černá :-D

hodnocení

0x

Je cikánka.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a tak já řeknu. že není cikánka a ani romka. Zdravím!

P.S. Snad se jmenuje vlastně Hana Zaňáková.

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Tak je to 2 : 1. Není to cikánka. Vždyť má bílé rodiče. Ale, je černovlasá(zatím) a někdy ten její účes svádí k označení, že by jí mohla být.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Je to cerna rasistka.

honzmalatny*
hodnocení

0x

Já si myslím že je.Zpívá o tom i v jedné písničce.Ať už ale je nebo není,zpívat umí.Ačkoliv ji nějak poslední dobou nemusím.Je všude a tak začíná lézt na nervy.Všeho moc škodí.

hodnocení

0x

Podle mě ne, takových typů znám hodně i mezi bílými. :)

martinaa*
hodnocení

0x

Ano, je to cikánka, otec je zřejmě cikán, matka vypadá bílá. Cikán nemusí být nutně černý, podívej se na Paroubka.

hodnocení

0x

Čistá cikánka zřejmně není, ale občas se tak chová, mluví o tom, hraje ji /Babovřesky/ a vypadá tak. Takže předky asi má. Navíc to jméno /Zaňáková/ mezi cikány koluje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]