Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vědomostní soutěž TV Prima

Od: luigi® odpovědí: 5 změna:

Jak se vám líbila včerejší soutěž na TV Prima Souboj národů oproti Máme rádi Česko?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

ubohe

doplněno 23.03.14 17:15:

oboji

blablabla*
hodnocení

0x
Mně ano,protože jsem si ověřila,že vím,že nic nevím...Myslela jsem,že jsem "chytřejší",zdály se mi některé věci dost náročné a krátký čas.Asi to bude mým věkem "smích",67 let.Ale na tu moji "hloupost" se věkem nedá vymlouvat.Mimochodem,chtěla jsem dát hvězdičku a smích,ale netuším,jak tam tu hvězdičku mám dostat.Jitka
iz*

* = Levý Alt + 42 nebo Levý Alt + 042

doplněno 23.03.14 21:54:

K dotazu: Já se na tyhle věci nedívám, takže nemohu posoudit.

hodnocení

0x

Ne

V hlavní roli byli moderátoři, moc se nám to nelíbilo. To předtím Máme rádi Česko, bylo mnohem lepší a zábavnější...

lidus*
hodnocení

0x

Neviděla jsem to celé, nemám ráda všemožné soutěže kde je půlka času soustředěna na učinkující a moderátory. Máme rádi Česko, to snad ani soutěží nazvat nelze, občas se podívám na starý, dobrý AZET kvíz. Otázka-odpověď a bez vtípků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]