Nejste přihlášen/a.
Spolubydla koupil omylem namíchaný tvaroh s rozinkami, takový co se dává do různých buchet a tak podobně. Existuje nějaké jednoduché jídlo, kam se to dá přidat? Nás napadá jen namazat na chleba něco lehčího bychom asi upéct dokázali. Návod si klidně na internetu najdeme, ale nevíme co přesně hledat
)
Kdyz jsem pracovala v laznich v kuchyni, delali zapecene testoviny prave s tvarohem a rozinkami. Na sladko, promichali, zapekli. Zkusila bych to s "fleky".uvarit, zamichat ten tvaroh, jen musi byt řidší, pridala bych mleko, a zapect.navrch praskovy cukr.
Mozna v tom bylo i neco jineho, ten presny recept neznam, ale je to mňam.
Přesně tak. Sníst samotný jako dezert /možno v misce ozdobit ovocem, čerstvým nebo kompotovaným/ a máte pohár!
Koupit pár rohlíků a upéci zemlbábu /tedy žemlovku/. Tam musí kromě jablek se skořicí přijít i tvaroh s rozinkami. Náplň do palačinek.
Já bych s tím udělala pěkné buchty "honzovky", takové ty balené cihly.
Sladký tvaroh se podle mě na chleba nehodí. Vůbec. Leda tak naslano, s paprikou, cibulkou nebo pažitkou. Jaga.
Já bych měl otázku, jak dlouho takový tvaroh vydrží? V lednici při 4 stupních? U kupovaného bude asi nějaké datum spotřeby předpokládám, my jsme namíchali tvarohu více než bylo potřeba, chtěli bychom jej použít zase až v něděli, je to problém? Nebo dá se i zamrazit? Děkuji.
V lednici nějaké 4-5 dnů. Zamrazit je asi logické. Asi se dá. Když se mi stalo něco takového, dala jsem misku nebo talíř na linku a dala do toho 2 lžičky. Bez nabízení. Jen jsem to nechala na kredenci stát. Za chvíli to zmizelo. Kdybych nabízela, všichni by se zamysleli a většinou odmítli. Ale když se to nabízelo samo, bezmyšlenkovitě každý šoupl do pusy
Jetro, jojojo, v obchodě se to jmenuje Míša
Pro ochucený, našlehaný a zamražený tvaroh se používá zavedený název "domácí zmrzlina"a dokonce se na to prodávají i patřičné formičky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.