Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
byla jsem podvedena tímto uživatelem, sešlo se nás již víc, co podvedl, pokud Vás podvedl také, ozvěte se mi prosím, ať se dáme dohromady a víme kolik nás je a případně podáme hromadně trestní oznámení.
Moc děkuji!
Jana
Než tady psát sem, bude lepší dát na bazoš ,,inzerát,, že jste byla podvedena, kdo byl poškozen, at se ozve. Tam bude větší uspěšnost, že se někdo přihlásí.
Zdravím na tohoto člověka je už zbytečné něco podávat.
Podal jsem a IP je z internetové kavárny v Bruntále a mobil není jeho ale prej ho koupil myslím 15 letej klučina který tam byl a říkal i policii že oh koupil od chlapa za 500 i ze simkou a prokázal že nikoho neokradl takže nikdo neví kdo to je a kluk myslím nevypadá moc dobře psychycky.
Policie prej s tím nic dělat nemůže nikdo ho v kavárně neviděl a klučina ho nezná a pokud to není na 5000 myslím že je zbytečné tam chodit mě osobně více nepomohli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.