Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší způsob jak se odmilovat

Od: morpheusss odpovědí: 6 změna:

Zdravím Vás.

Již přes 3 roky miluju jednu dívku (ona mě nejspíš ne) a chci od vás poradit nejlepší způsob,jak se odmilovat,.

Zkoušel jsem na ní nemyslet,ale to je potom ještě horší.

Děkuji za rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirca*
hodnocení

0x

Nebuďte na háku, musíte jí definitivně ztratit z očí. Další způsob - přemilovat se do jiné :)..

lidus*
hodnocení

0x

Ona vás nejspíš ne, proč jste se ji za 3 roky nezeptal? Nemyslím abyste ji položil otázku "miluješ mě", pozvěte ji do kina, na kafe... pak uvidíte zda bude chtít i druhé rande. No a když to nevyjde, tak si holt najdete jinou. To co popisujete není láska ale posedlost.

hodnocení

0x

Lásku vyléčí jen větší láska. Ovšem k někomu jinému. Musíš se zamilovat jinde a bude pokoj.

hodnocení

0x

Vy nevíte jistě, jestli vás nemiluje? Ta nejistota a naštvání na sebe, že jste nesebral odvahu k dobývání, to vám opravdu stojí za tahle muka? Proč by vás měla milovat? Nezná vás! Nemůže vás milovat jenom proto, že vás potkává a třeba si ani nevšimla. Je potřeba se s ní setkat a dovolit ji, aby vás poznala. A až pak říkat, že vás nemiluje nebo miluje. Ale musíte jí dát šanci. Jí i sobě ;)

greenbull*
hodnocení

0x

Ahoj! Na tohle je jednoduchá odpověď. Život je krátký, tak ji pozvy na kafé a hned budeš vědět co a jak.

doplněno 13.03.14 19:10:

Dneska nemám den :) *Pozvi

lotus*
hodnocení

0x

Vyhnout se veškerému kontaktu a nejlíp se zamilovat do jiné, třeba i záměrně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]