Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Dnes jsem narazil na hlášku, spíš možná vyjádření: ,,Tohohle herce přímo nesnáším!,, . Já snad ani takového žádného nemám. Mou bývalku přímo iritoval Jan Přeučil. Máte to jinak? Vážení rádci.
doplněno 12.03.14 23:25:Tak jsem právě zjistil, že se mi nelíbí působení J.Bohdalové v blízkosti Klause, Hráběte a Zemana. To je určitě nechutné. Jinak, jako herečka, byla perfektní. Ale, už to všechno zabila.
Mě irituje Jan Kraus
doplněno 12.03.14 19:01:@promon Jeho synka naštěstí neznám, stačí mě arogance samotného Krause
sakra, blbý smajlík, měl být tenhle
Já přímo nesnáším ne-herce/dabéra/ Filipa SchwarzeDabuje zkrátka všude,ať je to jakýkoliv televizní kanál či rádio
Navrhuji toto přesunout do volné diskuze, jelikož lidské vnímání zkrátka ovlivňují sympatie, a tak bychom o tomto mohli debatovat do nekenonečna a nejen o hercích...
Ale když už jsme v tom, tak já hlasuju pro (ačkoliv nejde vyloženě o herečku) pro paní Bubílkovou. Stačí když jí zaslechnu a praskne mi v hlavě jedna cévka
Přeučila taky nesnáším a Josefa Poláška. Ze zahraničních Nicolase Cage nemusím.
doplněno 12.03.14 20:26:Když napíšu, že nemusím Cloonyho, tak mě tu bude každý protiřečit, ale můj názor na něj se nezmění. Většina žen ho zbožňuje, píšou média.
Nemusím Krampola, poslední dobou Stropnického, že bych nějakého herce vyloženě nesnášela ale říct nemohu.
S tím Krausem souhlasím, škaredý a ještě blbec, osobně mi také dost vadí trapný Izer, i když tam to slovo "herec" moc nesedí. V podobném bahnu české "zábavy" se nachází i Novotný. Kdekoli tyto tři pány vidím, ihned přepínám jinam. Totéž platí pro kdysi vtipné Suchánka a Genzera a kdo se mi trapnou Partičkou úplně zhnusil, tak je Sokol.
doplněno 12.03.14 19:58:Ze zahraničních mě odpuzuje třeba Pierre Richard, Freeman, Pattison, poslední dobou nějak nemusím Deppa a Farrela.
doplněno 12.03.14 21:40:Kolikoli - jediný film, kde se na něj dá dívat (i když popravdě jsem neviděla ani jeden díl z Twillight ságy), je čtyřka HP, kde je ještě docela roztomilej
Tohle jsem nikdy nepochopil, mě nevadí žádný herec, jak by to asi vypadalo, kdyby všechny role hráli sympaťáci
Je ale fakt, že pokud takový Kraus si vytvoří show, kde se chová jako ředitel zeměkoule a všem se posmívá, tak to mi vadí...
Ať přemýšlím jak chci, k žádnému herci ani jiné celebritě vyloženou averzi nemám.
amozřejmě, někdo mi "sedí" víc a někdo méně, jako asi každému. Konkrétně pana Přeučila uznávám jako dobrého herce a prý i profesora. nicméně ho nemusím a raději přepnu na bláznivý humor - třeba Piere Richard či Geňa se Suchošem, anebo Spencer+Hill mi na odreagování nějak vyhovují. Pan Krampol má docela inteligentní humor, trošku podobný jako měli Ši+Gro, V+W či pan Horníček, také mám rád...
Jan Kraus je dost urýpaný člověk, tomu odpovídají i jeho talkshow a jejich scénáře, pokud mám náladu tak koukám, pokud nemám náladu tak nekoukám.
Možná jsem trošku alergický na příliš přefeminizované baby, které si stěžují že chlapi nerodí děti, ale stěhovat knihovnu by nešly. Ale opět je to jen můj názor...
doplněno 12.03.14 23:46:Co se týká paní Bohdalové, tak jako herečka je fakt dobrá, Ale jako kamarádku bych ji FAKT nechtěl, jako člověk je prý zlá baba, raději nebudu upřesňovat...
Zajímavé téma. Už tady asi půl hodiny přemýšlím, koho bych napsala a také si vybavuji ty, které jste vyjmenovali. A fakt mi nikdo z nich vůbec nevadí. Dokonce mám některé z nich i ráda, protože když jsou obsazeni do filmu, zaručuje to i úroveň toho filmu. Nebudu říkat, koho mám na mysli. Ta "partička" mi ale také nic neříká. Nechápu, jak to může pokračovat. Je to spíše blbé, než vtipné. Vůbec nechápu, čemu se to publikum směje. Já musím fakt vynaložit kolikrát hodně úsilí, abych vůbec pochopila, o co to tam jde a mám se kolikrát za velkého pitomce, protože než já to pochopím, tak je konec a ti lidé tam se chechtají jako blázni. Včetně moderátora. Ten se "chláme" nejvíc. Ale řeším to tak, že se na to dívám tak jednou za měsíc, a čirou náhodou. Ale koho opravdu nemusím, tak to je moderátor Václav Moravec. Teď už se sice dost zklidnil, ale sebestřednějšího člověka je vidět málokdy. Ale jak říkám, hodně se už naučil a už mi ani tak nevadí, jako když začínal. Krampol má chudák plnou hubu falešných zubů a špatně kvůli tomu mluví. Je dost směšný. Ale když byl mladý, tak byl fajn. Kraus mi nevadí (i když se očividně bere za pupek světa), spíše ten jeho syn a jeho hudební skupina. To odcházím něco dělat jinam, nebo vypnu zvuk.
taky nemusím moderátora Moravce. Kupodivu mě ale vždycky zaujaly jeho pořady " Interview BBC " , které dávali každý den na českém vysílání BBC, než ho bohužel před pár lety zrušili. Snad že tam měli největší prostor ti hosté.
Jsem na tom podobně. Nejvíc si vážím herců, které už nikdy, bohužel, naživo nepotkám. Paní Medřickou, Jiráskovou, pány Högra, Menšíka. Plachtu, Hrušínského, Marvana, Buriana, Sováka, ...Bylo by jich moc.
Ani já nemám ráda upoceného trapně skřehotajícího pana Novotného, samolibého pana Krause, či pana Krampola, který se svým nápadným umělým chrupem /jak už jedna rádkyně píše/ chce udělat srandu za každou cenu.
Každý z nás má jiný vkus. Stejně, jako já se nedívám na přiblblý X faktor, Superstar, Výměnu manželek apod., někdo třeba zase nemá rád mé oblíbené pořady: Kamera na cestách, Cestománie, seriál o českých řekách Zpět k pramenům či dokumenty o přírodě a zvířatech na ZOOM.
Prostě co člověk, to jiný názor. A měli bychom ho respektovat. Kdyby celý národ měl rád jenom třeba pana Gotta, nebyl by Spirituál kvintet. A řekněte sami, nebyla by to škoda? Byla a veliká! Jaga.
Nemohu říci, že přímo někoho nesnáším. Jsou lidé (herci, moderátoři), které nemusím, ale většinou mi jen nesedne role, ve které je vidím, nebo do které se sami pasovali. Nechápu, jak někdo může afektovaně mluvit o naprosto cizích lidech - ať už je to fanatické zbožňování nebo naopak. A co třeba zde jmenovaný Leonardo, sladká tvářička z Titaniku? Přestože ho nemusím, od té doby, co jsem viděla film "Co žere Gilberta Grapea", ho respektuji.
Herecká profese je založená na sympatiích a nesympatiích, takže prohlásit, že ten či onen herec je mi sympatický nebo ne, je zcela legální - se zlobou a nenávistí to nemá zhola nic společného
Ale na druhou stranu, u některých herců (Redford, Fondová) to u mě není za herectví, ale za jejich pro mě nepřijatelné občanské a politické postoje.
Souhlasím. Přece je normální, že někoho máte nebo nemáte rádi. Ještě bych chtěla dodat, že Richarda Gera mám ráda. 2 lidi tu psali, že ne. Líbí se mi na něm i to, že se dal na duchovní cestu.
Ahoj. Protože, až na drobnou vyjímku s p. Bohdalovou, za součastnost a nedalekou minulost, ometáním se kolem nechutných politikářů, mám tu výše zmiňované lidi-herce i neherce a zpěváky většinou v přiměřené oblibě. Jsem určitě nad míru tolerantní. Každý se nějak snaží, s tím co umí, nějak prosadit v šoubizu. Někomu se to jejich snažení nemusí líbit. Někomu se nemusí líbit i oni sami. Ale, až skoro militantní odsuzování někoho, koho třeba ani osobně neznám, nějak neberu. Jak tu píšou někteří kolegové, stačí si kolikrát jen přepnout telku, rádio jinam, nebo i vypnout. Bulvární trapárny nekupovat a nestudovat. Tak, ať se našim VIPákům daří. Ahoj a díky za příspěvky.
Ahoj. Můžu se Tě zeptat? Když ta tvoje bývalka přímo nesnášela Přeučila, tak jsi jí přesto bral? Znala ho osobně? Nebo je to proto bývalka, když to nebereš?
Ahoj. Niko, já jsem mé tenkrát nastávající paní nijak nevyvracel to, že nemá ráda Jana Přeučila. Ona si tu potíž s ním, nějak přenášela, někdy z dětství, kdy ho viděla hrát prince v nějaké pohádce. Asi to na ní zanechalo následky, v míře jeho oblíbenosti u ní. To, že jsme se rozvedli, po nedožitých 28 letech o 11 dní, bylo z jiného důvodu. Kdyby to bylo, tak moc pro tebe důležité, můžu to doplnit. Na mé toleranci, skoro k čemukoliv, to nic nemění.
Zdravím humbuckeru. Je to asi úplná náhoda, ale asi z toho samého důvodu pana Přeučila nemusím. Taky jsem ho viděla poprvé v pohádce a hrál tam nějakou nesympatickou roli. Možná to ani princ nebyl. Byl tam ještě mladý. Jinak mi většina herců nevadí. Gondíkovi mám ráda, ale znám lidi, co je nemusí. Na Cloonyho filmy koukám, protože dobře hraje a fešák to je. Nevadí mi natolik, abych přeladila na jinou stanici. Taky nejsem všem sympatická, tak to prostě je. Dobré téma jsi dal. Je dobře, že se můžeme svobobně vyjádřit. V práci to bohužel moc nejde. Kolegyně vám řekne třeba, že jí nevadí ten a ten člověk a po čase zjistíte, že opak je pravdou. Buď se vztah mezi nimi změnil nebo ho nesnesla od začátku a lhala. V práci říct každýmu nemůžete, koho máte nebo nemáte rádi. Málokterý podřízený řekne o šéfovi, že ho nesnáší. V práci musíte mít svoji "pracovní masku". To už ale odbíhám od tématu.
Ahojky , co se týče herců, tak nemusím filmy s Janem Hrušinským - netuším proč, ale divně na mě působí. A co se týče např. moderátorů, tak když vidím Novotného co uvádí PRÁSK na Nově , tak mám kopřivku. O to, že to není žádný krasavec mi nejde, ale jak slyším tu jeho špatnou výslovnost, tak přepínám
Jana Hrušínského taky nemusím. Přitom jeho otce Rudolfa jsem vždy měla ráda. Je to můj nejoblíbenější český herec.
Zdravím. O sobě nemohu říci, že by mi někdo vadil natolik, že bych ho až nesnášela. Ale padl zde pan Jan Přeučil. Vidíte a o tom zrovna mohu říci, že z něj ve skutečnosti sálá neuvěřitelné charisma. Když jsme zařizovali nějakou větší charitativní akci ( pro děti z dětského domova) jednání s ním bylo vždycky super. Ochotný, vstřícný, spolehlivý. Sálal z něj vždy neuvěřitelný elán a k dětem měl hodně blízko. Jeho chování bylo vždy velmi elegantní a je to velmi galantní muž. Také v mnoha věcech třeba i poradil a nekoukal přitom na hodinky...Takže já osobně ho mám dones ve velké oblibě jako člověka a ani jako herec mi nikdy nevadil. Ale to jen tak pro zajímavost...Jinak nemusím Terezu Pergnerovou.
Nesnáším Donutila, šíleně sebestředný, pak mám husinu z herce, co hrál v Kmotru Mrázkovy toho vraha, nyní hrál v pondělním čt 1 krimin.seriálu 1.oddělení, zprostředkovatele vraždy..Ze zahraničních moc nemusím S.Penna a P.Schwayze a hereček přímo nesnáším Jessicu Parker, připadá mi děsně nepohledná v obličeji.
nesnesu alese cibulku, to je fakt hnuj, jo a toho kramara twe s tim druhym blbem jak uvadi to o tech zviratech, to jsem schopny i bezet z kuchyne abych rychle prepl klidne i na slagr.tv, hlavne rychle... a az pak se podivat kam prepnu doopravdy :D
doplněno 23.03.14 14:57:naopak Ales Hama mi vzdycky udela pekny den, jen kdyz jej slysim
Přeučila také nesnáším... připadá mi vyloženě slizký, nesnášela jsem Jiřinu Jiráskovou... přítel nesníší herce, kteří jsou obsazováni zejména do Vieweghových filmů, mne to tak nevadí, ale na druhou stranu se mu nedivím, Lišky, Geislerové, Donutila, Holubové je někdy fakt moc... Mne udivuje, jak jsou někdy uváděny jako televizní hvězdy pro mne neznáme osoby, které se mihnou třeba v nějakém seriálu. Musím říct, že na české seriály snad kromě Vyprávěj jsem se v posledních letech nedívala, páč jsou fakt otřesné...
No a ze zpěváků jsem nesnášela Černocha. Bylo to dáno zřejmě tím, že jsem byla jednou jako malá na dětském představení v Praze a on tam nám malým capartům (mnozí z nású nechodili ani do školy) nadával, že neumíme tleskat nebo něco v tom smyslu, no a taťka nesnášel Černocha z jiného důvodu. Údajně snad byl agilní komunista a snad v 89. roce se v obličeji obarvil na černo, jako že se změnil, nebo něco v tom smyslu. Tak jsme ho oba nesnášelil, každý z jiného důvodu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.