Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dobíjení Bleskomobil jde jen z PC

Od: tomkk® odpovědí: 7 změna:

Mám takový problém s Bleskmobilem, že mi nejde dobíjet jinak, než z PC ze samoobsluhy.

Když se ho pokusím dobít z bankomatu PS podle návodu přes O2 dobíjení, tak to napíše "Telefonní číslo nebylo rozpoznáno.", ale ještě loni toto fungovalo.

Takže koupím kupón za 250 Kč a podle návodu odešlu *102* a 14 místný dobíjecí kód, jenže místo dobití mi to řekne "Váš kredit byl vyčerpán, nebo skončila jeho platnost, vaše sužby byly omezeny, stav kreditu ověřte na čísle *161*#" Tam když zavolám, tak mi to správně vrátí, že kredit mám cca 80 Kč a platnost cca do 6.2014.

Nakonec tedy sednu k PC a dobiju kredit v samoobsluze, apoň tam to funguje. Docela mě štve, že až budu někdy potřebovat dobít bez přístupu k netu, tak mám smůlu. Nemáte s tím někdo zkušenost?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

0x
Dobrý večer. Osobní zkušenosti nemám, ale mám tip. Blesk mobil dobíjejí i na terminálu Sazky... ;)

Já osobní zkušenosti mám, dobíjím docela běžně Bleskmobil na terminálu Sazky, naprosto bez problémů, kupovat dobíjecí kupon mne ani nenapadlo.

olaf71*

prodává se ten kupon vůbec? měl jsem bleskmobil a kupon nikdy nikde neměli. vždycky jen přes terminál Sazky

praivo*
04.02.14 18:30

Kupon O2.

olaf71*

dobíjení přes O2 jasné,ale když jsem se tázal po kuponech, tak nikdo neměl. z počátku prodejci ani neuměli nabít přes terminál, jelikož nevěděli, že je to přes O2 a tak jsem jim to musel říkat. pak je tedy možné, že nevěděli ani o tom kuponu

hodnocení

Normálně se v trafikách prodává dobíjecí kupón Bleskmobil za 250 Kč. Ale ne všude ho mají, asi to pro ně není nějaký super kšeft. Ty trafiky jsou prý označené, ale i tam, kde ho kupuji, jsem to logo nenašel.

stirecek*
hodnocení

0x
Mám pocit, ze blesk šidí zákazníky. Nedávno jsem se přihlásil do samoobsluhy a pět hovorů 3-7 sekund během jedné minuty na jedno číslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]