Nejste přihlášen/a.
Mám takový problém s Bleskmobilem, že mi nejde dobíjet jinak, než z PC ze samoobsluhy.
Když se ho pokusím dobít z bankomatu PS podle návodu přes O2 dobíjení, tak to napíše "Telefonní číslo nebylo rozpoznáno.", ale ještě loni toto fungovalo.
Takže koupím kupón za 250 Kč a podle návodu odešlu *102* a 14 místný dobíjecí kód, jenže místo dobití mi to řekne "Váš kredit byl vyčerpán, nebo skončila jeho platnost, vaše sužby byly omezeny, stav kreditu ověřte na čísle *161*#" Tam když zavolám, tak mi to správně vrátí, že kredit mám cca 80 Kč a platnost cca do 6.2014.
Nakonec tedy sednu k PC a dobiju kredit v samoobsluze, apoň tam to funguje. Docela mě štve, že až budu někdy potřebovat dobít bez přístupu k netu, tak mám smůlu. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Já osobní zkušenosti mám, dobíjím docela běžně Bleskmobil na terminálu Sazky, naprosto bez problémů, kupovat dobíjecí kupon mne ani nenapadlo.
prodává se ten kupon vůbec? měl jsem bleskmobil a kupon nikdy nikde neměli. vždycky jen přes terminál Sazky
dobíjení přes O2 jasné,ale když jsem se tázal po kuponech, tak nikdo neměl. z počátku prodejci ani neuměli nabít přes terminál, jelikož nevěděli, že je to přes O2 a tak jsem jim to musel říkat. pak je tedy možné, že nevěděli ani o tom kuponu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.