Nejste přihlášen/a.
Sdělte zkušenosti s barvením vlasů. Jakou barvu použít aby kvalitně opbarvila šediny.
Dobrý den, zrovna včera jsem doma dělala ordnung a našla tady obal od barvy na vlasy. Kupovala jsem ho mamce a barva byla vynikající. Je to Schwarzkopf Natural Easy Grey Experta a fakt vypadá dobře. Zrovna včera mě napadlo jestli to ještě vyrábí. Dejte do googlu název jak jsem napsala a koukněte. Když tam dáte obrázky, uvidíte i balení.
K naprosté spokojenosti používám Velaton. Musíte se však smířit s tím, že se budete muset barvit asi co 4-5 týdnů. Když vlasy odrůstají, je u kořínků vidět původní barva. V drogerii koukněte na krabičky, je na nich vyznačena síla krytí. Tedy i těch šedin. A nevěřte tomu, že barva vydrží 100 mytí. Ať vydrží nebo ne, stejně vlasy odrůstají a barvu musíte obnovit, podle toho jak rychle rostou. Čím rozdílněší je barva od vaší původní, tím více jsou odrosty viditelné.
Velaton je za cca 80kč. Tuba výjde nadvakrát, když se nejedná o dlouhé vlasy.
doplněno 27.01.14 16:18:K tomu dotazu na jiném místě musím podotknout, že je potřeba nanášet barvu najprve vzadu a nad ušima a postupovat dopředu. Tím se stane to, ža vzadu a nad ušima je více barvy a delší dobu, než se nanase na celou hlavu. Kupte si štětku na holení, tou se barva nanáší nejsnadněji a nejpečlivěji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.