Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci ho najít, jak?

Od: marlene666 odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

prodávám v obchodě v jednom obchodním centru, dneska, při cestě na záchod jsem viděla svého přítele jak je s nějakou jinou ženou a kupují si lístek do kina, u toho se samozřejmě objímali a cucali jak jen to šlo. Byla jsem jak zamrznutá, jen jsem tam stála a sledovala je, přemýšlela jsem nad tím proč to dělá. Věděl že mám směnu, byl učel abych je viděla? Stála jsem tam, čekala až odejdou a potom začala brečet...myslela jsem že se mi sesypal život, bydlím u něj a teď nebudu mít kam jít, už se mu ani nedokážu podívat do očí. Byla jsem smutná z toho jak mě podváděl a lidé mě sledovali s opovrženým pohledem.
Najednou se zjevil kluk kterej mi do ruky přímo vnutil čokoládu, a objal mě. V té chvíli jsem ani nepomyslela na to že mi mohl vzít peněženku nebo mobil. Ale všechen stres ze mě najednou spadl...když jsme se drželi, pociťovala jsem něco zvláštního, takhle krásně mi nebylo ani na začátku s mým bývalým. Marně doufám že ho i zítra uvidím. Byla to ohromná zkušenost. Ale jak ho najít? Zkontaktovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Být vámi,tak toho kluka nehledám a raději řeším současného přítele a co bude dál a hlavně bydlení,protože jestli je to vše pravda,tak už tam asi dlouho bydlet nebudete.

hodnocení

1x

Jé, Marlenko, to je hezká pohádka, tak dojemná ! Co to na nás zkoušíš?

marlene666
hodnocení

Vím že to tak zní, ale nezkouším nic. Na světě je 7 miliard lidí a někomu se to prostě může stát.

jonny*
hodnocení

0x

noo tak to se obavam ze pokud ti dal jen cokoladu a ne pripadne i nejaky kontak tak jen cekat a verit :)) jinak preji hodne stesti :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ta šance, že toho chlapce najdete je jen malá. Snad se občas pohybovat opět na tom stejném místě a ve stejnou dobu. Také můžete doufat, že on to cítil stejně a bude hledat Vás. Snad mu došlo, že jste prodavačka v tom obch. domě, tak by to měl snazší. Jinak budete mít jen hezkou vzpomínku v tom nenadálém neštěstí, které Vás potkalo.

Tak doufejte a třeba se zadaří. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]