Nejste přihlášen/a.
Otázka asi hlavně na muže, potěšil by vás od přítelkyně dárek v podobě Havana rumu? Pro přítele už 1 dárek mám a chci ještě něco k němu. Havanu má rád a už několikrát říkal, že by si jí chtěl koupit, takže myslím, že by ho to potěšilo, na druhou stranu mi to ale přijde neosobní ode mě, že by se to hodilo spíše například pro kamaráda...
Zase ale ten druhý dárek je takový ,,osobnější"...
A jakou Havanu byste případně zvolili? Vybírám mezi Anejo 3 Anos a Anejos Bianco.
Díky za rady
Proč ne, Havana club docela drahý pití. Pívávali jsme to s colou a mandarinkou nebo pomerančem a hodně ledu. Tzv. Mulata. Koupil jsem ho letos na Vánoce, stejně namíchal jako kdysi, a ejhle už mi tolik nechutnal, holt všechno se mění i chutě. Dávám přednost Bacardi rum, dobrá vodka Finlandia nebo Absolut. Proč by se to nehodilo, vypijete to spolu ne, budeš povolnější
Myslím, že to není špatný nápad, lahvinku dobrého alkoholu neocení jen abstinent!
S přesným "typem" rumu bohužel neporadím, mně stačí Božkov, nebo Jindřichohradecký...
Já nevím, jak pro ostatní, ale pro mě je alkohol poměrně častým a velice oblíbeným dárkem, tak proč ne? Já daleko víc ocením, když mi někdo dá něco, co s chutí spotřebuji, než nějaký dekorační prvek, který mě bude strašit ještě léta, nebo kousek konfekce, který si obléknu jen jednou.
V závislosti na vašem vztahu k příteli a na vašich finančních schopnostech mu dejte to nejlepší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.