Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto za kterým se lidé otočí?

Od: radim12 odpovědí: 24 změna:

Děkuji,za odpovědi. Prosím konkrétni typy. U mě to je bmw e46 m paket.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

U mě Trabant 601S s nahou blondýnkou na přední kapotě.

asd*
15.01.14 15:28
hodnocení

0x

Velorex

honzmalatny*

přesně,ten mě napadl hned jak jsem dočetl otázku...Velorex.

kami95
hodnocení

0x

Já myslím, že vůbec není duležitý typ, ale barva..

dedkoid*
hodnocení

0x

Volvo 240 GL, z vlastní zkušenosti. :)

hodnocení

0x

v okoli co jsem videl , tak na nake bawo zvysoka kaslou , bud teda krasny veteranek , ale fakt stary veteran , nebo naopak jak tu jezdilo ferrari a proturoval motor , tak za tym zvukem se otocil kazdy , byla to krasa :)

ukulele*
hodnocení

0x

Praga Grand ( 1929 )

martinaa*
hodnocení

0x

U nás jezdí Dodge Challenger, ostře fialový s bílými pruhy, chromované doplňky. Kde se objeví, tak si lidí míní hlavy ukroutit.

15.01.14 16:18
hodnocení

0x

Sentinel.

hodnocení

0x

Tuhle jsem vezl na střeše Jeepu sedmimterový stropní trám. Taky se všichni otáčeli. *smich*

tomasek*
hodnocení

0x

U mě buď nějaké starší auto (které se už prostě běžně nevidí) nebo "supersport", který se taky běžně nevidí (Ferrari, Lamborghini apod.)...

hodnocení

0x

Stará velká amerika z 80. let..

A taky červená naleštěná Š110R.

doplněno 15.01.14 16:52:

Teda ještě se nevěřícně otáčím za Fiat Multipla a říkám si "Jak tohle někdo mohl..." :) A pak je tu Fabie II, od které se naopak se znechucením odvracím.

eRko je hezčí v modré nebo zelené, "jahodová" mi sedí spíš na 100L :) ale jinak je to auto, za kterým bych se JÁ rozhodně otočil! A rozhodně s větším obdivem než za vytuněným BáWeM :)

doplněno 15.01.14 16:40:

jinak abych přispěl do diskuze, jezdím Škodou 105 užovkou a lidi se taky často otáčí :) nevím jestli za autem nebo za hlukem, ale otáčí *smich*

Fiat Multipla mě spíš nutí oči odvracet. Něco tak ohavného se hned tak nevidí. *blee*

joule*
hodnocení

0x

Ford Mustang ;)

hop®
hodnocení

0x

Vidím, že nejsem sám, koho přepadne nostalgie při spatření něčeho, v čem jsem jezdil ! ;)

Takže se rád pokochám starými škoděnkami, ještě lze vidět i Oktávky, Spartaky a Feliny, častěji tisícovku. Pak Trabík, Barkas či Warťák. A jako perličku (asi sem nepatří) uvádím funkční traktor Svoboda, který vlastní můj kamarád, a občas s ním vyjede i na silnici...

hodnocení

0x

Skoda Fabia Combi GLX 1.4 16V 64kW *cteni*

hodnocení

0x

Tuhke jsem čuměl jako blbec - kolem projel Maybach ,kolegové co na to tak čumím,když jsem jim sdělil cenu tak čuměli taky.Jinak pojakékoliv raritce ,tuhle na STK ,resp před ,stála pěkná hundrtka stav 1+ vzhledem ke stáří nebo raritě opačně, jak u nás ve městě jezdi jeden "tuner" se 105 s křídle zvícím police na knihy a tlumičem výfuku jako menší popelnice!

lidus*
hodnocení

0x

Jezdí u nás na chalupě krásná pragovka a v ní klučina v černém obleku, cilindru a bílé šále, Oči mi lezou z důlků, to bych se nechala i přejet.

hop®

Liduš, ještě že nebydlíte v Praze v okolí Staromáku, to byste byla "přejetá" skoro pořád! ;)
A klidně by Vás i svezli, ovšem za ukrutné peníze, tyhle vyhlídkové jízdy jsou asi fakt jen pro cizince...

hodnocení

0x

Mně se líbí Honda Civic, ten typ co má všechnna světla v pruhu přes předek a přes zadek... fakt pěkný...

hodnocení

0x

jakékoliv Lamborghini, Aston Martin... a moje srdcovka - Chevrolet Impala 67

hodnocení

0x

JO Cadilac Cien... to je stroj...

hodnocení

0x

Náš fiátek. Líbí se každému, dneska už jich moc nejezdí.

Jeden kujón tady od nás má krásného zářivě zeleného trabanta. A to byste koukali, jak po něm holky jednou /po autě i po majiteli! *smich*/ Jaga.

Auto za kterým se lidé otočí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]