Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poznat opravdového zpěváka

Od: kala odpovědí: 6 změna:

ahoj, moje kámoška chce jít do pěvecké soutěže ,,Zlatý slavík města Opava,, ale já myslím, že neumí zpívat,a nechci aby se jí tam všichni posmívali. A ne, opravdu nežárlím, jen bych jí nechtěa lhát, ale ani jí nechci naštvat. Natočila jsem jí tajně, takže to hrozně šumí a možná to takhle ani nepujde poznat. Soutěž je v březnu :( Díky za názor.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kala
hodnocení

prominte video nelze načíst, kdyby jste si prosím někdo dal tu práci, stačí sem napsat mail a já pošlu video, nemá ani minutu, prosím pomožte mi s tím. díky :)

lidus*
hodnocení

0x

Možná to myslíš dobře ale podívej se kolik lidí se hlásí třeba do Superstar, říkám si, to se nenašel nikdo kdo by jim řekl, že nemají ani hlas a ani sluch. Na druhou stranu je špatné nejít si za svým snem, neodrazuj ji, nech ji ať to zkusí.

laik*
hodnocení

0x

Tak kamaradku presvedc, at ti dovoli natocit jeji video bez utajeni. Rekni ji treba, ze chces videt, jak to bude vypadat v televizi, kdyby se z te souteze delala reportaz do zprav.

Uz natocene video, ktera mas, muzes umistit treba na leteckaposta.cz a sem poslat odkaz. Nebo to dat na YouTube. Moznosti je hodne. Na druhou stranu by jsi asi nemela sirit video nekoho bez jeho souhlasu. Muzes ale z videa v nejakem programu ulozit jen ten zvuk a ten pak ulozit na Internet a sem poslat jeho adresu.

joule*
hodnocení

0x

opravdového zpěváka poznáš tak, že umí zpívat nahlas i bez mikrofonu. Pozná se to hlavně tak, že nemá problém v hloubkách, a když jde do výšek, je to nenucené. Spousta lidí umí zpívat hodně vysoko, ale je to takový slabý tón, nic příjemného, a kdyby měli jít do hloubky, nepovedlo by se jim to. Beyoncé dneska vede ;)

martinaa*

To ale pletete dohromady dvě věci - umění zpívat a hlasový rozsah. Sborové alty nikdy nepůjdou do výšek nenuceně, stejně jako první soprány nikdy pořádně nezabručí. Schopnost zpívat, a dobře zpívat, nezávisí jen na rozsahu oktáv.

I když samozřejmě kdo jich zvládne více, má větší možnosti:).

iz*
hodnocení

0x

Víš, jak se pozná opravdová kamarádka? Nenatáčí svou kamarádku bez jejího souhlasu a nerozesílá tajněpořízenou navrávku po internetu úplně neznámým lidem.

___ Kdyby ti opravdu šlo jenom o to, aby se kamarádka neztrapnila v soutěži, nesnažila by ses ji ztrapnit ty sama.

Doufám, že tvá kamarádka na tento dotaz narazí ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]