Nejste přihlášen/a.
ahoj, moje kámoška chce jít do pěvecké soutěže ,,Zlatý slavík města Opava,, ale já myslím, že neumí zpívat,a nechci aby se jí tam všichni posmívali. A ne, opravdu nežárlím, jen bych jí nechtěa lhát, ale ani jí nechci naštvat. Natočila jsem jí tajně, takže to hrozně šumí a možná to takhle ani nepujde poznat. Soutěž je v březnu Díky za názor.
Tak kamaradku presvedc, at ti dovoli natocit jeji video bez utajeni. Rekni ji treba, ze chces videt, jak to bude vypadat v televizi, kdyby se z te souteze delala reportaz do zprav.
Uz natocene video, ktera mas, muzes umistit treba na leteckaposta.cz a sem poslat odkaz. Nebo to dat na YouTube. Moznosti je hodne. Na druhou stranu by jsi asi nemela sirit video nekoho bez jeho souhlasu. Muzes ale z videa v nejakem programu ulozit jen ten zvuk a ten pak ulozit na Internet a sem poslat jeho adresu.
opravdového zpěváka poznáš tak, že umí zpívat nahlas i bez mikrofonu. Pozná se to hlavně tak, že nemá problém v hloubkách, a když jde do výšek, je to nenucené. Spousta lidí umí zpívat hodně vysoko, ale je to takový slabý tón, nic příjemného, a kdyby měli jít do hloubky, nepovedlo by se jim to. Beyoncé dneska vede
Víš, jak se pozná opravdová kamarádka? Nenatáčí svou kamarádku bez jejího souhlasu a nerozesílá tajněpořízenou navrávku po internetu úplně neznámým lidem.
___ Kdyby ti opravdu šlo jenom o to, aby se kamarádka neztrapnila v soutěži, nesnažila by ses ji ztrapnit ty sama.
Doufám, že tvá kamarádka na tento dotaz narazí ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.