Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, otázka je víceméně jasná My máme poslední dobu tolik práce, že jsme rádi, když se v pátek večer s přítelem sejdeme doma, uděláme si něco dobrého k jídlu a třeba si jen povídáme nebo koukáme na film, až jsem si říkala, jestli nejsme divní, jsme mladí a nikam nevyrážíme...Ale po celém týdnu je fakt taková únava, že jsme rádi hlavně, že jsme spolu a chodit ještě někam do barů se nám moc nechce...Co děláte o pátečním večeru obvykle vy?
Dobrý den, použiji (asi nepřesně) citaci jednoho známého člověka: "Dříve jsem večer sedával v křesle a díval jsem se do zdi. Nyní jsem si mezi křeslo a zeď umístil televizor a je to lepší." Ale, vážněji. Pokud Vám to vyhovuje, tak se do žádných bujarých aktivit nenuťte. V klidu si ten páteční večer užívejte a na mejdan můžete jít až v sobotu večer . Zdravím!
Jdu do posilovny a na masáž, domasi uvařím, pustím si film a jdu spát. Jop... single to mají v tomhle ohledu jednodušší. Kdybych partnerku měl, tak by to probíhalo podobně, akorát ve dvou a před spánek by se zařadil sex. Chodit se bavit ven je stejně spíše Sobotní program. Lidé už nejsou tolik unavení z práce.
co znám lidi a hlavně mladé páry. Tak ti už do nějakých klubů barů nevyrážejí. Spíše plesy, divadlo, koncerty a nebo jdou plavat, posilovna a nebo jdou s přáteli do nějakého baru, klubu... a spíše si v pátek odpočinou a relaxují... Otázka, proč budete chodit do klubů a barů? Pokud si nejdete sednout s přáteli? Není důvod.
Tak to záleží na více věcech. Na věku, na zdraví, na financích, na stylu života a tak. V pátek večer odevzdáme rodičům vnoučátka, naše zlatíčka a pak připravím večeři, povídáme si s dědečkem o těch našich mrňatech a čekáme až se napojí na Skype naše dcera, popovídáme si pak, jak se má, co v práci, ukáže nám, co si nového pořídila, kam se chystá na víkend a tak. Potom děda koukne na TV a někdy zdřímne, já jsem na pc a píši si s přáteli a po hygieně jdeme do ložečka. Někdy si ještě povídáme a usneme, nebo mámě pěknou cvilku. Je to krása nebýt sám. - pt
Pro mě naštěstí páteční večery neexistují, stejně tak volné víkendy a svátky, protože pracuji v nepřetržitém provozu. Dříve jsem se trochu vzpouzel, dnes si to nemohu vynachválit (za chvíli jdu na noční). Tato pracovní doba dokonale koresponduje s mým velkým koníčkem a tím je (osamělá) turistika. Takže o víkendu raději pracuji a ve všední den, kdy jsou všichni v rachotě a ve škamnech, spokojeně pochoduji liduprázdnou krajinou. A o víkendech ať si tam klidně všichni šlapou po hlavách. Dost mě vytočí, když mně vyjde volný víkend. Ale je to do značné míry věc povahy a mnoho spoluobčanů by se mnou zajisté nesouhlasilo.
Teď poměrně často v pátek večer prostě odpadnu únavou. V létě je to lepší. Večer spolu se dvěma syny (a někdy i manželkou, ale ta je taková neposedná, tak to dlouho nevydrží) vytáhneme ohniště, co jsem udělal ze starého disku, rozděláme oheň, posedáme kolem ohniště a opíkáme maso, uzeniny, nebo sýr a hrajeme slovní hry, nebo někdo předčítá, nebo jen vedeme chlapské řeči. Postupně uticháme a pozorujeme hvězdy, netopýry.. Když pak kolem půlnoci kluci odpadnou, tak toho menšího odnesu a toho většího dostrkám do postele, od manželky si vyslechnu, jak jsem nezodpovědný, ať si zkusím toho spícího umýt a vyčistit mu zuby. Tak se zase potichu vytratím, přiložím do ohně u usnu u něj. Horší je probuzení kolem 4..5 ráno, kdy mě probudí zima, rosa a řev ptáků.
doplněno 10.01.14 15:12:Píšu o tom, protože koukám z okna jak je tam krásně, na teploměru 12 st. a mám pocit, že "dnes by to šlo".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.