Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuju poradit, jestli mám napsat jednomu klukovi moje jméno, po kterým moc toužím a mám jeho číslo, už jsme si psali, ale neví, kdo jsem. Nebude to trapné, když chodíme na stejnou střední? Já ho pozoruju a on to asi ví.
Bože jak já ti to závidím, užívej si to dokud to jde. Jinak zkus mu napsat nejakou přezdívku, pokud nechceš psát své jméno, nebude to lež což je fajn.
Souhlasím s rádcem výše,nepiš své pravé jméno,alespoň prozatím,nevíš,co se z takového kluka může vyvrbit
Dobrý den, napsal bych jméno, ale ne příjmení - ať chlapec trochu pátrá. Pak ho nenápadně pozorujte, co to s ním udělá. Může to být zábavné, ale jenom chvilku. Potom se odtajněte a snad to vezme s humorem. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.