Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu napsat v sms moje jméno?

Od: zalaskovana007 odpovědí: 5 změna:

Ahoj, potřebuju poradit, jestli mám napsat jednomu klukovi moje jméno, po kterým moc toužím a mám jeho číslo, už jsme si psali, ale neví, kdo jsem. Nebude to trapné, když chodíme na stejnou střední? Já ho pozoruju a on to asi ví.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cudas*
hodnocení

0x

Bože jak já ti to závidím, užívej si to dokud to jde. Jinak zkus mu napsat nejakou přezdívku, pokud nechceš psát své jméno, nebude to lež což je fajn.

Souhlasím s rádcem výše,nepiš své pravé jméno,alespoň prozatím,nevíš,co se z takového kluka může vyvrbit *hej*

hodnocení

0x

Navrhni mu, že se sejdete a tam se představíte. ;)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, napsal bych jméno, ale ne příjmení - ať chlapec trochu pátrá. Pak ho nenápadně pozorujte, co to s ním udělá. Může to být zábavné, ale jenom chvilku. Potom se odtajněte a snad to vezme s humorem. Zdravím!

asd*
hodnocení

0x

Domluvte si sraz ať se představíte, třeba ho pozvi do cukrárny. Osobně je to mnohem lepší než na dálku Počítám, že toužíš po něm a ne po telefonu, to se můžeš rovnou kamarádit s programem v počítači...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]