Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wista

Od: pepa* odpovědí: 3 změna:

Chci si pořídit novej počítač a dát tam widows Wista.Udělám dobře?XP jsem mněl taky jako první a ty šlapou.Čtu všechny články a nemůžu se rozhodnout.

pepa

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Já bych do toho nešel- málo ovladačů, problémy s programy a to nepočítám že tam je určitě plno chyb a počkal bych minimálně na SP1 *smich*

Nejsem sebevrah abych do toho šel, doteď jedu hlavně na win2k a podle mě jsou nejlepší, jen kdyby se tam implementovalo pár věcí z xp (lépe řečeno podpora nějakých věcí) i stabilitou jsou na tom lépe a do nového systému bych našel jelikož nevěřim že napoprvé bude program bez chyb a už vůbec ne u windows

25gowron*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ja bych do nich nesel, radsi uz bych si vzal Xpcka...;)

mugi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud jsi trpelivy, tak bych se toho nebal a klidne bych si ho koupil. Ovsem hodne zalezi jakou verzi Vist hodlas koupit. Je tam mezi nimi velky rozdil a v "home basic" je pomalu horsi system nez nynejsi XP. To lze ovsem rici vseobecne o Vista.
Pokud potrebujes koupit system ted hned, tak nedokazi poradit, ale ja osobne bych si koupil Vistu, prestoze je planovana podpora XP jeste na nekolik let. Stejne pokud budes chtit jit s dobou, tak se do budoucna koupe Visty nevyhnes a koupi dnes si usetris prostredky do budoucna.
Jak jiz bylo zmineno, je problem s kompatibilitou SW a dokonce i HW, ale rychle se to zmeni!
Pokud opravdu uvazujes o Vista, tak pred koupi se rozhodne zamysli nad svym pocitacem, zda je na to patricne uzpusoben...
Je zde hodne pro a proti, ale pokud na to clovek ma potrebne vybaveni a potrebuje nutne hned operacni system Windows, tak bych volik VISTA.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]