Nejste přihlášen/a.
Čauky. Holky jaké máte zkušenosti s řasami blink lashes? Uvažuju, že bych si udělala kurz.. Budu ráda za reakce kosmetiček i zákaznic!
Ahoj, u Blink Lashes a Emporio, které mají stejné výrobce, je třeba dávat si velký pozor, kosmetičky mi říkali, že jsou zdraví škodlivé. Hlavně kvůli lepidlům. Já (nejsem citlivá ani na nic alergická), jako většina žen, jsem měla 4 dny po aplikaci oteklá víčka a strašně mě to svědilo.Většina mých kamarádek co to zkoušeli, tyto negativa potvrdily. I samotné kosmetičky se s tímto problémem potýkají, ve většině případů je jedno jaké má lepidlo název, jsou to stejně jen kyanoakryláty dovážené ve většině případů z Koree. Takže problémy dělá lepidlo, tak jako tak. Je to vhodné pro málo žen, protože i ty, které nebývají citlivé, tak na toto jsou. Je vždy třeba dávat opravdu dobrý pozor, aby se lepidlo nedostalo do očí, ale jak říkám, většině žen stačí bohatě k otokům a svědění jen to lepidlo na řasách. Ale jistě že rozhodnutí je jen na vás
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.