Dobrý den, prosím máte někdo zkušenosti s kartářkou, která si říká Naveena? Působí v Holešově a její občanské jméno je Gabriela Holčáková. Mám možnost si u ní nechat vyložit karty na rok 2014, ale zajimalo by mě, jestli jí její věštění vychází nebo je to jen ztráta času a peněz. Budu ráda za jakékoliv ohlasy. Děkuji moc doplněno 06.01.14 16:19: *Budu ráda za jakékoliv ohlasy k tématu!
Pokud máte zbytečné peníze, tak ano...ale uvidíte podle debaty, která se tady rozvine, že budou jako vždy dva tábory...pro a proti...já bych neinvestoval do podvodnic ani vorla...
To jsou zase rady! Osobně zmiňovanou paní neznám a o to Vám jde nejvíce. Ale mohu z vlastní zkušenosti říci, že jsem si kdysi nechala vykládat karty (paní si řekla asi o 50 kč) a vyšlo ji vše do puntíku. S kartářkou jsem se zkontaktovala na doporučení. Zkuste dát přímo její jméno do Googlu a uvidíte... Proto přeji hodně štěstí ať seženete reference, které potřebujete.
Ahoj. Přiznám se, že já na tyhle věci, ty všelijaký čáry máry moc nejsem, ale asi před 10 lety jsem se nechal vyhecovat vlastní ženou k návštěvě kartářky profesionálky v Turnově v Českém ráji. Nic jsme ji neřekli, jen se sejmuly hromádky karet a potom už začala rozkládat a vykládat. Dodnes nechápu, jak mohla mluvit o velmi konkrétních věcech, bez příjmu jakýchkoliv přidaných informací od nás. Spíš šlo o věci minulé a přítomnost. Budoucnost moc netrefila. Ta sranda moji ženu stála 500 Kč. Pokud se rozhodneš tam jít taky, tak kartářce nic neříkej, ze začátku a na pozdějc si předem napiš dotazy, budou se hodit. Těžko se pak na něco vzpomíná. A pokud si moc nepamatuješ, zapisuj si aspoň bodově co ti řekla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.