Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srovnat křivý nos - doma?

Od: sdkjfhsd odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak, toto budu dělat, až budu mít vše hotovo a budu se kousat nudou. Zdravím!

doplněno 05.01.14 23:41:

naoko - tak, tuto radu jsem četl dvakrát. Nejdříve jsem to nechápal a pak jsem zjistil, že to je nepochopitelné.

doplněno 06.01.14 22:46:

pro tazatelku - možná, že právě tady jsou normální lidi. Jestli si chcete "hýbat" nosem, tak to klidně dělejte, ale já to dělat nebudu. Já mám nosánek krásný .

naoko

Je, ale zato jsi sexy. A kdo není dnes sexy jakoby nebyl :).

naoko
hodnocení

0x

Super :). Nejlepší rada je ta, že má čověk zajít ke kadeřníkovi a ten mě vyrobí sexy ofinu, která nos zakryje. Nepíší ale jestli taky automaticky přidá slepeckou hůl, neb pak prdlajs uvidím :)

hujer123*
hodnocení

0x

Tak jsem si zkusil narovnat nos podle toho návodu. Paráda, povedlo se! Ale teď jsem si všiml, že se mi při tom ohnul ukazovák. nebyl by nějaký návod, co s tím?

naoko

Možná strčit zpět do krásně vyrovnaného nosu a následně pořádně zafixovat po dobu několika týdnů .:)

dfdgh
hodnocení

no tak ja myslela spiš ty cviky ale nejsou tu normální lidi tak nic...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]