Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Hledám nějaký ale funkční přívydělek na internetu. Ale co jsem zjistil tak je to pouze lákání lidí a podvody nic nedává výdělek. Je to opravdu tak? Nebo něco existuje a lze něco vydělat? Děkuji.
Nejdůležitější je kontaktovat prostřednictvím skype nebo fb více lidí co ten daný byznys dělají na internetu ! Je jasné, že text plný slov "Zdarma, garance, xtisíc měsíčně atp" vzbudí ve čtenáři nutkání, že se jedná o podvod, jakpak by ne a někteří zoufalci to dokonce i zkusí :/ . Já když jsem začínal podnikat na internetu, tak jsem kontaktoval snad 5 lidí aby mi to potvrdilo a viděl šeky a videa z bank. účtů abych si byl na 100% jistý ! Dříve jsem také dělal klikačky, dotazník a podobné ztráty času :/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.