Zdravím, Dnes jsem na mém mobilu objevila něco velmi zvláštního... Měla jsem vybitou baterii a mobil se vypnul - to není nic zvláštního.. Poté jsem ho zapla. Při zapínání jsem na displeji zahlédla čísi obličej. Řekla jsem si, že se mi to jen zdálo.. Mobil jsem zapojila do nabíječky a za pár vteřin bylo nabito 17% baterie a pak se opět zcela vybil. Zkusila jsem ho zapnout - zase tam byl ten obličej! Vypnutí a zapnutí jsem opakovala, abych si ten obličej zblízka prohlédla. Viděla jsem bílé pozadí s bílou hlavou bez tváře s černým kudrnatým afrem, ale před tím tam byla spíše žena bez tváře s dlouhými černými vlasy (skoro jako samara) Koukla jsem do galerie a do historie prohlížeče, ale takové obrázky tam vůbec nebyly. S přimhouřenýma očima a oddáleným mobilem daleko od sebe (to abych se nepotentovala strachy) jsem to zkusila ještě třikrát a vždy tam byl nějaký obličej. Prohledala jsem celou galerii, ale žádné podobné výjevy jsem nenašla... Poslední dobou spíše kreslím podle fotek na googlu portréty kvůli talentovkám (ze kterých jsem mimochodem vystresovaná jako ještě nikdy) ale žádného "afromana" nebo samaru jsem nekreslila - to bych si snad pamatovala. Mám halucinace, nebo je to nějaká chyba v mém mobilu?
Dámy a pánové, kvalita sice stojí za houby, protože nemám baterky do foťáku, takže jsem to natáčela starou nokií a pak to tím svým mobilem vyfotila, ale mám to!
Aha, a proč nemáme k dispozici ostřejší verzi? Zřejmě protože to je fejk.
nisy
Okay.. Tak já někde seženu ty baterky do foťáku a pokusím se o ostřejší fotku. Třebaže to jako obličej úplně nevypadá, ale chtěla bych vědět co je to za chybu (virus, nebo něco s displejem?)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.