Nejste přihlášen/a.
Ahoj, občas si koupím časák tipu Tina a pokaždé je tam příběh dívky, ženy, která výrazně zhubla. Myslíte že jsou skutečné? A znáte někoho ve svém okolí, kdo hodně zhubnul vlastním úsilí a dal by o sobě vědět do časopisu? Přijde mi to zvláštní, co myslíte vy?
Vetsina techto pribehu je naprosto smyslena. Pocinaje casopisem Tina a konce Rodinym stestim (ci jak se to jemnuje). Zaklad je tam mozna racionalni, ale jinak je to smyslene.
Před dvěma lety v časopise Tina uvedla svůj příběh s fotkou a hubnutím naše sousedka - viděla jsem na vlastní oči jak se měnila před očima a viděla jsem jak cvičila na zahradě - nikdy nechodila cvičit do žádného studia a stravu si také upravila sama
Povídaly jsme si o tom spolu a pak za asi 3 měsíce byla zveřejněná v Tině . Určitě jsou to příběhy pravdivé . Věřím tomu .
Jen nevěřím inzerátům a nabídkám na pochybné tabletky ,po kterých 100% člověk zhubne bez svého přičinění.
Zajímavé, dvě úplně odlišné odpovědi. Přitom se dá věřit a je logika v obou. Tak zase vím , že nic nevím . Pište lidičky
Můj syn znal dívku, která hubla "v přímém přenosu" v časopise Dieta. Takže byla "z masa a kostí".
Jinak v časopisech jsou výzvy, ať se ozvou lidi, kteří výrazně zhubli. To znamená, když takové lidi redakce časopisů hledají, tak o nich pak píšou - protože vědí, že to čtenáři rádi čtou - zvláště obézní čtenáři - a je to pro ně motivace. Každý rád čte o někom, kdo něco dokázal ať už chytil velkou rybu, něco vytvořil - no anebo zhubnul.
Proto je také velmi divácky úspěšný televizni Receptář - tam jsou také návody "jak na to"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.