Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsou příběhy z časopisů skutečné?

Od: bflm* odpovědí: 9 změna:

Ahoj, občas si koupím časák tipu Tina a pokaždé je tam příběh dívky, ženy, která výrazně zhubla. Myslíte že jsou skutečné? A znáte někoho ve svém okolí, kdo hodně zhubnul vlastním úsilí a dal by o sobě vědět do časopisu? Přijde mi to zvláštní, co myslíte vy?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

0x

Vetsina techto pribehu je naprosto smyslena. Pocinaje casopisem Tina a konce Rodinym stestim (ci jak se to jemnuje). Zaklad je tam mozna racionalni, ale jinak je to smyslene.

bflm*
hodnocení

Taky mi to tak připadá, pořád tam píšou to stejný dokola, ztráta peněz i času, ale furt to lidi hltaj, až jsem z toho paw :D;)

hahanaj*
hodnocení

0x

Před dvěma lety v časopise Tina uvedla svůj příběh s fotkou a hubnutím naše sousedka - viděla jsem na vlastní oči jak se měnila před očima a viděla jsem jak cvičila na zahradě - nikdy nechodila cvičit do žádného studia a stravu si také upravila sama

Povídaly jsme si o tom spolu a pak za asi 3 měsíce byla zveřejněná v Tině . Určitě jsou to příběhy pravdivé . Věřím tomu .

Jen nevěřím inzerátům a nabídkám na pochybné tabletky ,po kterých 100% člověk zhubne bez svého přičinění.

bflm*
hodnocení

Zajímavé, dvě úplně odlišné odpovědi. Přitom se dá věřit a je logika v obou. Tak zase vím , že nic nevím *jasne*. Pište lidičky

paw*

Asi zalezi clanek od clanku. Pritelkyne delalal ve vydavatelstvi podobnych novin a skoro vse je tam smyslene. Obcas se asi najde svetla vyjimka, ale ze by kazdych 14 dni nasli tolik pribehu?

hodnocení

0x

Můj syn znal dívku, která hubla "v přímém přenosu" v časopise Dieta. Takže byla "z masa a kostí".

Jinak v časopisech jsou výzvy, ať se ozvou lidi, kteří výrazně zhubli. To znamená, když takové lidi redakce časopisů hledají, tak o nich pak píšou - protože vědí, že to čtenáři rádi čtou - zvláště obézní čtenáři - a je to pro ně motivace. Každý rád čte o někom, kdo něco dokázal ať už chytil velkou rybu, něco vytvořil - no anebo zhubnul.

Proto je také velmi divácky úspěšný televizni Receptář - tam jsou také návody "jak na to"...

redaktorka
hodnocení

0x

Jistě, příběhy jsou v časopisech vždy pravdivé.

redaktorka

Většina příběhů v časopisech jsou smyšlená.

bflm*
hodnocení

Ahoj, jestli to někdo čtete, písněte co si myslíte. Časem asi otázku uzavřou. Možná je tu teď někdo, kdo to ještě nečet a zaujme ho to. Tak hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]