Dobrý den, neviděl jsem sice Santu (prý je již po smrti), ale na Ježíška věřím a vidět ho ani nemusím. No, ale stejně největší borec je prostě Chuck - na toho nemá ani Santa. Zdravím!
V pražské zoo prý tyto dny drží v kleci Santu. V kleci proto, že je to invazní druh a ohrožuje zdejšího Ježíška. Údajně probíhá i komentované krmení. Santa bude vypuštěn na svobodu po Vánocích.
Ahoj. Tak já na něj věřím dodnes. Letos jsem asi zlobil, ale své dárečky mám už dlouhodobě kolem sebe. Sousedy, po státě trochu rozlezlé děti a dokonce i jedno vnoučátko. Já jsem Ježíška nikdy neviděl, ale mnohokrát už měl na mále. Ale, komu to už asi nikdy nevymluví nikdo,je nejmladší synek. Když jsme před lety vstupovali do obyváku, nechali jsme trochu pootevřené okno, že jím Ježíšek jako dostal ty dárky pod stromeček. Jak tam vstoupil synek, tak se pohnula ta záclona a on začal povikovat, že ho viděl a málem, že ho nechytil. Na to se nedá zapomenout.
Jednou jsem uznala za vhodné, abych té mladší vyjevila pravdu, aby nebyla mezi dětmi za blbku. Když jsem jí to povykládala, jak to je a jak to funguje, začala vřískat, že to ví už dávno. Všem dávají dárky rodiče, ale jí nosí dárky Ježíšek a dost! :D No a pak dělej osvětu!
Neviděl, já mám tak nějak spojeného Santa Clause s Amerikou (nebo USA). Myslím si, že tam přesně patří. Děda Mráz mi zase více méně evokuje Rusko (speciálně Sibiř). U nás doma mám nejvíce zafixovaného Ježíška (stejně ale záleží asi na osobních zkušenostech).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.